Hogyan tudnám lebeszélni nővérem arról, hogy megszakítsa a terhességét?

Figyelt kérdés

Boldog párkapcsolatban él 5 éve körülbelül, de ő mindig azt mondta, hogy sosem szeretne gyereket. 2 évvel ezelőtt teherbe esett, és 6 hetesen elvetette.

Most ismét teherbe esett, 3 hetes.

Mondtuk neki, hogy az ő döntése, de elmondtuk a véleményünket, hogy mi megtartanánk, főleg hogy már 28 éves is, és ez lenne a 2. terhesség megszakítása, kisebb eséllyel lehetne újra terhes stb..

Plusz, hogy támogatnánk, segítenénk mindenben, és számíthatna ránk mindenképpen.

Azután gondolkodott, és mondta hogy nem tudja, ha azt mondja az orvos szerdán, hogy a második megszakítás után nem, vagy kisebb eséllyel eshet teherbe, megtartja. Azután mondta, hogy megtartja, de akkor ajándékba szeretne tőlünk babakocsit pl...

Most pár nappal később, ismét azon az állásponton van, hogy szerdán amikor mennie kell vissza ultrahangra, akkor elveteti biztosra.

Ebből az szűrtem le, hogy elég bizonytalan hogy mit tegyen. Biztosan jó anya lenne, imádja a gyerekeket, a családban is akármikor volt kicsi, nagyon szerette őket, és elhalmozta ajándékokkal.

2014. okt. 6. 09:20
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Az ő döntése. Semmi közöd ahhoz, hogy mikor vállal gyereket, vagy vállal-e egyáltalán. Fura tesód van, de ezt te is tudod. Szerintem nem lehet bizonytalanba babát vállalni. A gyereknek lesz rossz. Más 1-2 órát eljátszani más gyerekével, venni neki ajándékot, és más napi 24 órából 30-at melózni mellette, vele, érte. Ne erőltesd rá. A tesód a leírásod alapján nem akar gyereket. Azért bizonytalan, mert a lehetőségét a jövőben nem akarja elveszíteni, de ezt a gyereket itt és most szerintem nem akarja.
2014. okt. 6. 09:25
 2/44 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem menj el vele, és drukkolj neki, hogy jól döntsön.
2014. okt. 6. 09:25
 3/44 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint több lehet 3 hetesnél, azért is kell visszamennie ultrahangra szerdán, hogy pontosan megmondják azt is hogy mennyi idős. Ugyanis látszik picit a pocakján, ezt ő is mondta. 3 hetesen meg szerintem még nem látszana.

Nővérem dohányzik, de amióta ez kiderült, hogy terhes, nem láttam dohányozni azóta. Lehetséges, hogy komolyabban gondolkodik rajta hogy tényleg megtartsa-e.. Nem tudom mit tehetnék :/

Tudom hogy az ő élete, ő döntése.. de akkor is, például képes lennék átvállalni ha annyira nem szeretne gyereket, és nevelném, csak ne vetesse el.

Egyik barátunk is mondta neki, hogy ő is így volt, hogy nem kell neki gyerek, de miután terhes lett, nagy dilemma után átgondolta, és megtartotta, de hozzá tette, miután megszüli, örökbeadja.

Megszült, utána már ki nem adta a kezéből, nem adta örökbe.

:/

2014. okt. 6. 09:27
 4/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretné ha vele mennénk, a párjával mennek, aki azt mondta első hallásra, hogy tartsák meg. De azóta lehet megváltozott a véleménye.
2014. okt. 6. 09:28
 5/44 anonim ***** válasza:
86%
Hogy lehet 3 hetes terhes?
2014. okt. 6. 09:36
 6/44 A kérdező kommentje:
Elnézést a rosszul fogalmazásért....
2014. okt. 6. 09:37
 7/44 anonim ***** válasza:
89%
Miféle orvosnál volt, aki 3 hetes terhességet diagnosztizált?
2014. okt. 6. 09:41
 8/44 anonim ***** válasza:
90%

Harom hetes terhesseg nincs, de ne zavarjon....

Ha nem akar gyereket, hat nem akar, neked sem közöd, sem beleszólási jogod nincs.

2014. okt. 6. 09:42
 9/44 anonim ***** válasza:
82%

Látszik h terhes? 3 hetesnél több szerinted? Jobban tudod mint az orvos? Tudtad h 3 hetes terhesség nincs? Nagyon dologban hibázik az amit írsz!

Ha látszik is rajta és csak pár héttel idősebb, akkor sem látszódhat!! Majd olyan 16-20 hetesen kezd el neki látszódni, gondolom ott nem tart.

3 hetesen még biztosra nem is tudhatja h terhes, a másik meg orvos is 5 hetesen lát max petezsákot!

Nagyon sok marhaságot irkáltál össze. Mielőtt kitalálsz egy kamu sztorit tájékozódj!

2014. okt. 6. 09:49
 10/44 anonim ***** válasza:
40%
ha elvetetni akarja nem ultrahangra kellene mászkálnia, hogy minél fejlettebb legyen és minél jobban szenvedjen abortálásnál a magzat. ezt közölhetnéd vele.
2014. okt. 6. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!