Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg kikötözik a lábakat?

Tényleg kikötözik a lábakat?

Figyelt kérdés
É ez altatás előtt vagy után történik? Kezet nem kötözik ki? Katétert mikor rakják fel?
2015. febr. 24. 14:49
1 2
 11/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Remélem, nem kell több hasonló kérdést feltenned, de a vetélés, missed ab kategóriába kell az ilyet feltenni. Ez a kategória az élő babák elvetetésének van "fenntartva", és a válaszolók abortuszellenes része kíméletlenül belegyalogol a kérdező lelkébe, ne tedd ki magad még ennek is.

Nekem volt ilyen műtétem, részemről az volt porig alázó, hogy még a beteghordó fiú is teljes betekintést nyerhetett az intim részeimre, nekem ez kiveri a biztosítékot, de biztos én vagyok prűd. Sok mindent átéltem, orvosok, szülésznők, ápolónők, ezeket túlélem, de a beteghordó fiú azért már túl van a tűréshatáromon.

A branült gyorsan be tudják rakni, rögtön utána már kapod is az altatót. 100-tól kellett visszaszámolnom, 97-re még emlékszem. Szóval tényleg villámgyorsan hat. És utána a kórteremben ébredtem. Őszintén szólva nekem a "kikötözéssel" volt a legkevesebb testi-lelki problémám, amit az is jelez, hogy nem igazán emlékszem ilyenre. A karomra igen, nyilván, azt még azelőtt rögzítették, hogy szúrtak volna, de a lábamnál csak a kengyel rémlik.

2015. febr. 24. 20:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat tényleg rossz a kategória. Nem ez a legnagyobb problémám hanem az hogy a holnapi naptól megáll a kisbabám szíve mert ugymond elveszem tőle az életet. Csak szerettem volna tájékozódni hogy mégis mi fog zajlani, azért mégiscsak az én testem.
2015. febr. 24. 21:05
 13/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Látott még szívhangot a doki? Azt feltételeztem a zsugorodásból, hogy már nem is él. Ilyenféle sorvadásról még nem hallottam, de ez tényleg nehezebb lehet, mint elhalt magzatnál. Sajnálom.
2015. febr. 24. 21:54
 14/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Egyébként hány hetes terhes vagy, illetve a baba hány hetes korában állt le a fejlődésben?
2015. febr. 24. 21:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Ut. menstruácio óta 10 hét telt el, a baba mérete viszont 8 hetesnek felel meg. 2 hete nem nől. Látott még az orvos pulzálást de csak gyengét.
2015. febr. 24. 22:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom...en mar irtam de azert megegyszer leirom: ne felj kibirhato abszolut es velem rendesek voltak pedig "rendes" megszakitas volt.En mindjuk nem vagyok szegyellos de nyilvan sokat szamit az elethelyzet amiben odakerulsz abban higy hogyan eled meg a mutetet.szultel mar?
2015. febr. 25. 07:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? :(
2015. febr. 27. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!