Tényleg kikötözik a lábakat?
Remélem, nem kell több hasonló kérdést feltenned, de a vetélés, missed ab kategóriába kell az ilyet feltenni. Ez a kategória az élő babák elvetetésének van "fenntartva", és a válaszolók abortuszellenes része kíméletlenül belegyalogol a kérdező lelkébe, ne tedd ki magad még ennek is.
Nekem volt ilyen műtétem, részemről az volt porig alázó, hogy még a beteghordó fiú is teljes betekintést nyerhetett az intim részeimre, nekem ez kiveri a biztosítékot, de biztos én vagyok prűd. Sok mindent átéltem, orvosok, szülésznők, ápolónők, ezeket túlélem, de a beteghordó fiú azért már túl van a tűréshatáromon.
A branült gyorsan be tudják rakni, rögtön utána már kapod is az altatót. 100-tól kellett visszaszámolnom, 97-re még emlékszem. Szóval tényleg villámgyorsan hat. És utána a kórteremben ébredtem. Őszintén szólva nekem a "kikötözéssel" volt a legkevesebb testi-lelki problémám, amit az is jelez, hogy nem igazán emlékszem ilyenre. A karomra igen, nyilván, azt még azelőtt rögzítették, hogy szúrtak volna, de a lábamnál csak a kengyel rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!