3/14 anonim válasza:
Én nem hallottam még, hogy bárkinek szíjazták volna. Ha fekve is szül a nő, megtartja a saját lábát. Jobb helyeken meg még feküdni sem muszáj
7/14 anonim válasza:
Császárnál esetleg,hogy nehogy mozogjon a lábad ugy hogy nem is érzed.
De természetes szülésnél szerintem sehol. (ha mégis,ott kezdj el tiltakozni)
8/14 anonim válasza:
Csak császárnál hallottam ilyet. Sote II-n szültem tavaly augusztusban, nem szíjazták le. Végig feküdtem, mivel végig ctg-n voltam, és oxit is kaptam, de szíj az nem volt.
9/14 anonim válasza:
Sote II. szültem 2 éve júniusba, nem szíjazták le, viszont még át sem alakították az ágyat szülőszékké, és fogni kellett a lábat :)
10/14 anonim válasza:
Ez igaz, amit ír az utolsó. Nálam sem alakították át az ágyat, csak a varrásánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!