1/34 anonim válasza:
Te jó ÉG! DEHOGY!!!!!! Honnan hallottad ezt?
3/34 anonim válasza:
Vesszek meg ha emlékszem hogy az enyém le volt e szíjjazva!:D Erre én is kiváncsi vagyok!Bocsi h nem válaszoltam de tényleg nem emlékszem.
4/34 anonim válasza:
Ahol én szültem, nem volt leszíjazva.
6/34 anonim válasza:
Az enyém nem volt leszíjazva. Voltak szíjak az ágyon, de nem volt rá szükség... A lábtartón volt fent a lábam - nagyon jó volt, nem kellett tartani, de szíj nem volt :) De ha kértem volna, leszíjazzák (mondták a szülésfelkészítőn, mert valaki rákérdezett, hogy azok mindek vannak ott- mondták, hogy nem használják, csak ha "nagyon kell", vagy ha valaki kéri)
7/34 anonim válasza:
Ezt valaki egyszer kitalálta és azóta ezzel ijesztgetik a hiszékenyebb kismamákat.
8/34 anonim válasza:
8 éve, Hetényi kórházban Szolnokon leszíjazták a lábamat. Úgy kértem, hogy kapcsolják ki, mert nagyon görcsöl a combom, , mozgatni szeretném a lábam. Egy éve ugyanott szültem, szóba sem került a szíj, változnak az idők.
9/34 anonim válasza:
19 éve Róbert Károly kórház, 14 éve Siófok..mindkettő leszíjazva..:(
10/34 anonim válasza:
sote,szt istván kórház 11 éve ,illetve 3 éve sem volt leszíjazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!