Második szülésnél többet illik adni az orvosnak?
Figyelt kérdés
Az első babánál meg sem kérdeztem, hogy mennyi pénzt kér, mert hallottam mástól is, hogy nem mond összeget, amennyit gondolunk. Mi 2 éve 50 ezret adtunk, nagyon megköszönte, megölelgetett. Császározott egyénként.
Idén szülöm a második babát, valószínű ismét császárral, most megkérdezzem mennyit kér, vagy adjunk ugyanannyit, vagy többet? Ti többet adtatok?
2013. febr. 25. 14:27
2/7 anonim válasza:
Ugyanannyit adtunk. Ha 10 év telne el a két szülés között, akkor többet adnék. Így nem.
3/7 anonim válasza:
Nálunk 3 év van, nem adtunk többet (30-30).
4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi!
2013. febr. 25. 14:32
5/7 anonim válasza:
2 év elteltével ugyanannyit adtam (30ezer).
6/7 anonim válasza:
Mondjuk azert szerintem illene megkerdezni van-e fix tarifaja. De ha nincs, akkor en sem adnek tobbet.
7/7 anonim válasza:
Hát, talán egy tízessel többet adnék. De csak az infláció miatt, meg ha futja rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!