Mennyi ft illik és kinek adni és mikor egy szülésnél?
2x szültem Bp-en a Margit kórházban (2000-ben és 2009-ben)ugyanannál dokinál
Az elsőnél még 300 ezer volt terhesgondozás,nem hívott be havonta, a szülés után a 6 hetes kontrollon kapott egy 10 ezrest
Szülésznő 5 ezret.
Másodiknál 7000 volt a terhesgondozás alkalmanként kb 5x voltam és doki szintén a 6 hetes kontrollon 20 ezret kapott.
Szülésznő egy 10 000-et
Amit az elöttem író írt ne vedd szent írásnak!
Attól függ ha magán dokid van akkor ált az a trendi hogy a vizsgálati díj 10szeresét azaz ha 8000/alkalom akkor 80ezer.
A szülésznőnek ált max 20 attól függően császár e vagy rendes szülés,van aki császárnál nem ad.
A csecsemősnek 20?????????????
Egyáltalán semmi pénzt!!
Bonbont,kávét...A csecsemősök állandóan cserélődnek 12-óránként így ált 2szer találkozol bentléted alatt ugyanazzal a személlyel.És ha babbarát a korház azaz 24órát kint van veled pláne semmit.
Esetleg ha kérdésed van vagy ő segít neked pl a helyes mellretételnél....egyéb akkor egyértelmű hogy kapjon egy kis bonbont vagy aki tehetősebb kiskosartat bonbonnal,kávéval...kb max olyan 5ezer értékben.
Nekem magándokim volt csáaszárral szültem.
Igaz 8ezer volt / vizsgálat de 60at adtunk(megjegyezném nem olyan doki aki előre megszabja vagy kiírt tarifája van)úgy kellett megkérdezni mannyit szokott kapni mire nagynehezen kibökte ki mennyit gondol de ált 50-70között.
De amúgy is hiába a trendi 10szeres dolog ennyit is gondoltunk mert nem tudtunk többet,volt mire költeni a babát illetően is...Volt aki hozzá járt és csak 40et adott de ugyanúgy nála is ott volt,és nem végzett más munkát.De ez emberfüggő is van ahol meg kell fizetni a norm hozzáállást at emberhez.Bár ezt szerintem az ember levágja mikor első alkalmakkor megy,mennyire pénzéhes vagy sem a doki.Én a szülésznőnek nem adtam,császárom volt nem volt nagy szerepe.....A csecsemősök bonbont és egy tortát kaptak cukrász szakmám lévén.
Nem feltétlen van az embereknek pénzük a mai világban és tudom nem mindenki tudja a 100ezreket kifizetni.
Én is sokallom a pénzeket amiket írt az első hozzá szóló.
Én a Bpesti volt Máv ma ÁEKban szültem 2 szer .
22:48as voltam
második
ez a 10x szeres dolog - ha ilyen lett volna dokim, hogy pofátlanul elkéri a tízszeresét, akkor engenm többet nem látott volna.
meg az olyan sem, aki előre közli a tarifát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!