Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi ft illik és kinek adni...

Mennyi ft illik és kinek adni és mikor egy szülésnél?

Figyelt kérdés
Bp-en !
2010. szept. 28. 21:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ki ez a doki? Szívesen választanám én is őt.
2010. szept. 29. 10:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Erről jó kis veszekedések folynak másik topikokban, én a saját szülésemre adottakat írom le:

Orvosnak 100.000

Szülésznőnek 10.000 (ő ügyeletes volt nem fogadott)

Csecsemősöknek, ápolóknak 2 doboz bonbon

2010. szept. 29. 12:15
 13/19 anonim ***** válasza:
2010. szept. 29. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:
A 10:02esnek üzenném hogy első időben havonta,majd a 36.héttől hetente kell járni a dokihoz vizsgálatra,így nem fogja megúszni 4-6 alkalommal,min 2.hósan 3hósan 4hósan 6hósan 6hósan 7hósan 8hósan aztán még 4szer hetente ha minden ok és a 40.hétr jön a kicsi így az 10-11 alkalom:-((és az már kicsit több mint amennyit írtál nagyjából a duplája lesz.
2010. szept. 29. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia, én SZTK-ba jártam a dokihoz, felfogadtam nem mondott összeget. Szülés után 50.000 adtam neki, szülésznőnek 30, éjjel jöttek be hozzám,szülésznő végig velem volt, utána is beszélgettünk, nagyon jó szobába tett, Sote II, Bp-en szültem. Csecsemősnek 2000 Ft-ot adtam, mert Ő minden nap ott volt és nagyon rendes volt.
2010. szept. 30. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg le leszek hurrogva, de én 20000ft-ot tervezek adni a dokimnak. Több okból is: nem állunk olyan jól anyagilag hogy 50-70000-t adjak neki, másik ok az, hogy a magánrendelésén is minden alkalommal meg van fizetve. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az orvosommal, ha megtehetném akkor biztos többet adnék. Szerencsének mondhatom magam, mert ahogy olvasom itt, hogy némelyik orvos 14000-t kér egy vizsgálatért... hát nem semmi. Az én orvosom 5000 ft-ért vizsgál!!!! És ha sztk-s rendelésre megyek hozzá(párszor előfordult) nem fogad el pénzt és soha nem tette szóvá hogy miért nem megyek inkább a magánrendelésére.

36h km

2010. okt. 3. 01:02
 17/19 A kérdező kommentje:
utolsó ! én igy állok mint te ! semmi pénzem nincs ! ha nem adok egy forintott sem az orvosnak, akkor mi van , mik a következmények mert azt nem szeretném , hogy " a baba igya meg a levét " ! Meg inkább a gyerekre költeném azt az összeget !
2010. okt. 3. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Az utolsónak és a kérdezőnek. Mi mikor felfogadtuk az orvost, dolgozott a párom szülés előtt 2 héttel munkanélküli lett és örültünk, hogy ajándékcsomagot tudtunk adni. Jobban örült neki mintha pénzt kapott volna.Látszott rajta. Encsi
2010. okt. 8. 08:50
 19/19 anonim ***** válasza:

16í.25-nek

Utolsó héten (mind a két szülésnél) a kórházba jártam CTG-re.

Ugyan utána ott is találkoztam az orvossal, hogy megnézze és szignózza a ctg papírt, de nem adtam neki pénzt, és ő meg nem is kért.

Asszem mind a kettőnk számára egyértelmű volt, hogy ez nem a magánrendelés.

Megnéztam a kiskönyvekbenn:

-amikor a fiammal voltam terhes ÖTSZÖR voltam a magánrendelésén (ez akkor 5x3000 ft-ot jelentett) és 5x ctg-n a kórházban

-lányommal szintén ÖTSZÖR (ez 5x7000 ft volt) és uyganúgy 5x ctg-n a kórházban.

09-28 22:42 voltam

2010. okt. 8. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!