Szülnél egy olyan férfinak, akibe nem vagy szerelmes, nem vagy vele boldog?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de már nem szeretem a párom,másba vagyok szerelmes. A szakítás után derült ki a terhesség. Ha megtartom a babát,a másik férfit elfelejthetem,és vele azt is,hogy egyszer boldog párkapcsolatban éljek.2015. jan. 12. 19:52
21/22 anonim válasza:
#20, ja, van lelki világom - szemben azzal, aki képes volt a "Persze, ha nem akar a babával együtt, akkor nem is komoly és szó sincs arról, hogy szeret." mondatot leírni, mert annak szerintem nincs, az teljesen lelketlenül csak a borsónyi embrió általa vélt érdekét nyomatja tűzön-vízen át, és közben magasról tesz a történet másik 3 szereplőjének lelkére-sorsára.
22/22 anonim válasza:
Valamit nagyon benéztél.. de nekem mindegy. Nem állok le minden féle kötekedő emberkékkel, ez téged boldogít, nem engem! Kérdező dönts, ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!