Szülnél egy olyan férfinak, akibe nem vagy szerelmes, nem vagy vele boldog?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de már nem szeretem a párom,másba vagyok szerelmes. A szakítás után derült ki a terhesség. Ha megtartom a babát,a másik férfit elfelejthetem,és vele azt is,hogy egyszer boldog párkapcsolatban éljek.2015. jan. 12. 19:52
1/22 anonim válasza:
Nem!Nem szülnék neki,pláne hogy már nem is szeretem és van más.De nem is lettem volna terhes tőle,az biztos!!
Védekeztem volna rendesen!
2/22 anonim válasza:
Gyereket NEM a férfinek szülöd, hanem kettőtö9knek. Ha már szakítottatok, akkor inkább vetesd el, a gyereknek is ez a jobb.
3/22 anonim válasza:
Hű ez így nem egyszerű.
De nem lenne okos dolog az ex-szel maradni, mivel nem szereted. Így elrontod az életed.
Az új pasi 100%, h nem vállalja így a kapcsolatot?
Ha megtartod a babát, találhatsz még párt magadnak! Attól még nem leszel örökre egyedül és boldogtalanul!
4/22 anonim válasza:
Nem. Pár éve kerültem sajnos ilyen helyzetbe, elvetettem a babát.
5/22 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de megtartanák a babát , és elhagynàm a mostani párom . A gyerekem a legfontosabb nem pedig az hogy éppen másba vagyok szerelmes... Persze ez sok dologtól is függ , akkor tartanám meg ha lenne pénzem, lakásom, segítségem ( család, barátok ) nyilvan a semmire nem vállalnàm, de ha ezek vannak akkor igen.
6/22 anonim válasza:
Nem szülnek olyan embernek akit nem szeretek. Le lehet pontozni de én a saját erdekemet neznem és annak szülnek akit szeretek és közösen örülünk a gyereknek.
7/22 anonim válasza:
Nem. A saját önzőségem miatt nem bántanám a gyerekem. Ha az új párod igazán szeret, nem fog elengedni akkor sem, ha babát vársz a volt párodtól. Ha pedig képes csak azért ott hagyni, mert gyerekkel együtt már nem kellesz neki, akkor nincs igazi érzése irányodba, nem szeret annyira, hogy érdemes lenne abortuszra menni miatta.
8/22 anonim válasza:
Nem vagyok hive az abortusznak de ezt a babat nem hiszem hogy megtartanam. Mindenkinek igy jobb. Szerintem. De ha nem szeretted akkor hohy hogy baba lett a nem szeretembol. Raadasul mar mas pasi is van.
9/22 anonim válasza:
Nem szexeltem soha 43 ev alatt senkivel akit nem szerettem es nem voltam vele joba.
Csaladtervezes fogamzasgatlas mond valamit neked?
10/22 A kérdező kommentje:
3 évig próbálkoztunk az exemmel,hogy legyen baba. Emiatt ment tönkre a kapcsolatunk,mert már semmivel nem foglalkoztunk,csak ezzel.
2015. jan. 12. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!