Hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elèg hosszù a törtènetem!

Èn egy 29èves fiù vagyok! A törtènetem ott kezdődik, hogy szeptember vègèn kiderült, hogy a baràtnőm terhes lett! Nagy volt az öröm szinte az egèsz csalàdban! Tervezgettünk hogy s mint legyen, kerestem jobban fizető munkàt, ment minden!

Aztàn eljött a fordulòpont a 11.hèt vègère! A baràtnőm hirtelen 360fokos fordulatot vett ès egyfolytàba csak a kifogàsokat kereste, hogy nem akar a szüleihez szülni, pedig igen jò körülmènyek közt lett volna a gyerek, meg hogy ő tùl fiatal (24èves)!!

Vègül a 12hèten, november elejèn elvetette ès egyszerűen nem tudom feldolgozni!! Szeretnèm megölelni, megpuszilgatni, magam mellè fektetni a gyerekemet............ès màr soha nem kaphatom vissza.......èrtitek?????

Mondjàk hogy majd lesz màsik valaki màstòl.........de ez nem igaz emberek.........ő nem lesz ugyanaz!!!

Csak rà tudok gondolni........nem tudom mi tèvő legyek.......ez akkora fàjdalom!!!:( :( :(

#terhesség #abortusz #gyerek elvesztèse
2014. dec. 18. 20:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
És miért baj az ha több kérdést kiír, több változatban? A teherbeesés kategóriában meg 3-4x feltöltenek egy terhességi tesztet, valamilyen szinten jogosan mert valljuk be, az értelmes kommentekhez jó idő és szerencse kell. Van hogy az ember kiír egy "Lehetek terhes? " kérdést délelőtt 8kor,majd délután 4kor átfogalmazva. A nyolc órásihoz lehet csupa negatív komment érkezik majd,a délutáni kérdéshez meg talán megkapja az ember a válaszát is amire délelőtt csak a hisztis emberek produkálták magukat. Vagy fordítva! Próbáljátok ki, megéri.. Mondom, jelen oldalon pláne ezekben a kategóriában nagy szerencse kell hogy ne kezdjék ki az embert. Itt mindenki jobban tud mindent a kérdezőnél, itt mindenki leírhatja azt amivel mást kioktathat, mindegy hogy x éves, mert ő már áhh TAPASZTALT emberek! Végül is nem a szemedbe kell mondani a válaszukat, hanem a gép előtt, anonim módon, mert úgy más.. Aki pedig nem jártas ezen az oldalon és kiír 2-3 kérdést, igencsak meglepődhet! Mert szerintük bűn, vagy kikérik maguknak vagy mittudom én. Az ilyen emberek miért a kérdést offolják, miért nem jelentik a GYK-n, hogy ez egy 100x kiírt kérdés? Jah, mert kell a közönség, a szórakozás, meg miegymás.... Nem?
2014. dec. 31. 16:07
 32/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bár már nem tudom, mit gondoljak, ha esetleg mégis igaz lenne, amit írtál, akkor lenne hozzád néhány szavam.

A barátnőd, vagy volt barátnőd miatt ne szomorkodj,különben sem értem, mért szomorkodnál azután, aki elvette tőled a gyereked. Az ember gyermeke fontosabb egy tyúknál

Feldolgozni pedig nem lehet, esetleg enyhül majd. De biztosan nagyon jó apa lesz belőled! Kívánom neked, hogy ezután jobban válogasd meg a partneredet. Akkor nem történhet ilyen.

2015. jan. 2. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!