Hogyan lehet feldolgozni?
Sziasztok! Elèg hosszù a törtènetem!
Èn egy 29èves fiù vagyok! A törtènetem ott kezdődik, hogy szeptember vègèn kiderült, hogy a baràtnőm terhes lett! Nagy volt az öröm szinte az egèsz csalàdban! Tervezgettünk hogy s mint legyen, kerestem jobban fizető munkàt, ment minden!
Aztàn eljött a fordulòpont a 11.hèt vègère! A baràtnőm hirtelen 360fokos fordulatot vett ès egyfolytàba csak a kifogàsokat kereste, hogy nem akar a szüleihez szülni, pedig igen jò körülmènyek közt lett volna a gyerek, meg hogy ő tùl fiatal (24èves)!!
Vègül a 12hèten, november elejèn elvetette ès egyszerűen nem tudom feldolgozni!! Szeretnèm megölelni, megpuszilgatni, magam mellè fektetni a gyerekemet............ès màr soha nem kaphatom vissza.......èrtitek?????
Mondjàk hogy majd lesz màsik valaki màstòl.........de ez nem igaz emberek.........ő nem lesz ugyanaz!!!
Csak rà tudok gondolni........nem tudom mi tèvő legyek.......ez akkora fàjdalom!!!:( :( :(
Kedves kérdező!
Bár már nem tudom, mit gondoljak, ha esetleg mégis igaz lenne, amit írtál, akkor lenne hozzád néhány szavam.
A barátnőd, vagy volt barátnőd miatt ne szomorkodj,különben sem értem, mért szomorkodnál azután, aki elvette tőled a gyereked. Az ember gyermeke fontosabb egy tyúknál
Feldolgozni pedig nem lehet, esetleg enyhül majd. De biztosan nagyon jó apa lesz belőled! Kívánom neked, hogy ezután jobban válogasd meg a partneredet. Akkor nem történhet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!