El kell vetetnem a kisbabámat. Hogyan tudnám ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
Hat hetes terhes vagyok, párommal rossz anyagi körülmények között élünk. Bár szeretném, de nem tarthatom meg a babát. A szívem megszakad. Voltatok már ilyen helyzetben?2014. szept. 25. 21:31
1/60 anonim válasza:
Védekezni kellett volna, pláne, ha előre tudtad, hogy nem tudod megtartani. Igen, igen... Tudom, ti védekeztek hatféleképpen, és fogalmad sincs róla, persze.
2/60 anonim válasza:
Ha szeretnétek, tartsátok meg.
3/60 anonim válasza:
Nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem azzal terelném el a figyelmem, h minél jobb körülményeket próbálnék teremteni, h később bevállalhassam a gyereket.
4/60 acelsziv válasza:
add inkább örökbe. Jobban jár ős is és te is.
5/60 anonim válasza:
És soha többet nem is lesz jó az anyagi helyzetetek, amiért mindenképp meg kell ölni a babát?
Nem hiszek abban, hogy a mostani anyagi helyzetnek kell meghatároznia egy ilyen kérdést.
6/60 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben. Figyelj, gondold át, hogy biztos nem tudnátok e megtartani. Ha jól meggondoltátok és meghoztatok egy döntést, akkor tartsátok magatokat hozzá. Ennyi a titka.
Mi anno úgy döntöttünk, hogy nem tárjuk meg. Eleinte rossz volt, de az idő segít. Tudom, hogy ez volt a helyes döntés. Kitartást!
7/60 anonim válasza:
Ha képtelenek vagytok jobb anyagi helyzetet előteremteni, akkor nyilván nincs más választásotok. Sokkal nehezebb azt feldolgozni, hogy miért nem sikerül jobb anyagi helyzetbe kerülnötök? Mert arról is ti tehettek.
8/60 anonim válasza:
... és ha sikerül jobb anyagi helyzetbe kerülnötök később, de már nem érkezik hozzátok kicsi vendég? Fogadjátok őt, lesz hozzá kenyér is.
9/60 anonim válasza:
Életed legnagyobb hibáját készülsz elkövetni,gondoljátok át.Egy gyerek egy életre szól,nem tudhatod mikor milyen lesz a körülményed.
10/60 anonim válasza:
egyébként aki nem akar gyereket az tud tenni ellene.És van 100%-os védekezési módszer,többet kell kombinálni akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!