Hogyan lehet feldolgozni?
Sziasztok! Elèg hosszù a törtènetem!
Èn egy 29èves fiù vagyok! A törtènetem ott kezdődik, hogy szeptember vègèn kiderült, hogy a baràtnőm terhes lett! Nagy volt az öröm szinte az egèsz csalàdban! Tervezgettünk hogy s mint legyen, kerestem jobban fizető munkàt, ment minden!
Aztàn eljött a fordulòpont a 11.hèt vègère! A baràtnőm hirtelen 360fokos fordulatot vett ès egyfolytàba csak a kifogàsokat kereste, hogy nem akar a szüleihez szülni, pedig igen jò körülmènyek közt lett volna a gyerek, meg hogy ő tùl fiatal (24èves)!!
Vègül a 12hèten, november elejèn elvetette ès egyszerűen nem tudom feldolgozni!! Szeretnèm megölelni, megpuszilgatni, magam mellè fektetni a gyerekemet............ès màr soha nem kaphatom vissza.......èrtitek?????
Mondjàk hogy majd lesz màsik valaki màstòl.........de ez nem igaz emberek.........ő nem lesz ugyanaz!!!
Csak rà tudok gondolni........nem tudom mi tèvő legyek.......ez akkora fàjdalom!!!:( :( :(
"29èves fiù vagyok"
Múltkor egy harminc éves lány voltál...
Kamu, de nagyon! Ha a 11.héten találta ki, és AZONNAL elkezdi intézni, is kicsúszik az időből.
1 hét alatt nincsenek meg a szükséges dolgok (2 CSVSZ-es látogatás, plusz papírok, plusz kórház), 12. hét után meg nem végeznek ab-t.
Hàt ezt sem gondoltam volna hogy lekamuznak itt!! Ez elèggè elszomorìt!!:(:(
Annak üzenem aki abban kètelkedik hogy nem lehet elintèzni egy hèt alatt, hogy összesen 3 nap volt az egèsz tortùra, a gyàmügy pl 5perc sem volt, pedig azt mondtàk h majd filmet kell ròla nèzni meg ilyenek!!Szerda, csütörtök ès pènteki nap volt a kòrhàzba időpontot kèrni a műtètre, hètfőn meg meg is csinàltàk!! De bàr neked lenne igazad ès ne lehetett volna elintèzni!!
Abortusz ellenes nő?? Ez legalàbb megnevettetett!!:):)
Szìvesen talàlkozom bàrkivel h bebizonyìtsam a ffi mivoltomat!!:)
Persze megèrtelek titeket, rosszindulatù emberek mindenhol vannak!!!
Ha legközelebb kamuzol, legalább nézz utána, miről is írsz.
Nem kell a Gyámügyhöz menni, ez a Családvédelmi Szolgálat feladata.
Nem lehet 3 nap az egész. Időpontot kell kérni a Családvédelmi Szolgálathoz az első tanácsadásra. Általában pár nap. Az első és a második tanácsadás között 3 napnak el kell telnie.
Csak utána kérhetsz időpontot a kórházban.
Ezeknek most frissiben olvastam utána. Amit pluszban magam sakkoztam ki: az abortuszt altatásban végzik, így nyilván kötelező előtte legalább egy vérvétel és egy EKG, valamint egy belgyógyász, mint minden egyes műtéténél.
De ez csak az egyik fele.
- Egy pasi nem úgy fogalmaz, mint te.
- IzabellaLettemVolna - hát ez is elég informatív, akár így, akár úgy, ha érted, mire gondolok. Ép pasi nem vlaszt ilyen nevet.
- Én is találkoztam már a felhasználóneveddel, annál a kérdésnél nőként írtad alá.
No, ha mindezt együtt nézzük, akkor a kérdésed vastagon kamu.
Sokkal jobb lett volna, ha pacekban felteszed a kérdést: Hogyan élik meg az abortuszt az apák?
Csak úgy kevéssé lett volna hatásvadász.
Nem olvastam vègig amit ìrtàl de màr mèrges vagyok, a gyerekemrõl beszèlgetünk te fasz!! Ha itt lennèl megölnèlek!! Èn vittem el a gyàmügyre ès a sürgössèg miatt kiadtàk a papìrt, a vèrvètelt pènteken csinàltàk.........amikor elhoztam a cuccaim, minden papìrt eltettem itt vannak mellettem gyökèr..........
Komolyan megölnèlek ezèrt............hogy lehet ilyen valaki???
Az Izabella nevet mèg az elejèn kitalàltuk mert lànyt akartunk, akartam!!
Ezèrt ez a nevem, mert ìgy hìvtàk volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!