Mit tennétek a helyében?
Kb ugyanebben a helyzetben voltam én is 18 évesen.
Nem lettem se depressziós, sem lelkibeteg, se meddő.
Viszont lett egy csodás férjem, két gyönyörű kislányom, és egy boldog életem.
Szerintem ez nem kérdés. Szülőktől nulla támogatás, a barát egy s*gfej, rá biztos nem lehet számítani, a lány pedig egyértelmű, hogy nem tudja eltartani a gyerekét, valószínű még magát sem.
Azon felesleges csámcsogni, hogy nem volt védekezés, mert már teljesen lényegtelen. Ezentúl figyeljen oda rá és nem lesz még egy ilyen.
A jelen helyzetben pedig, ha az örökbeadás nem játszik (megértem, nálam sem lenne opció), akkor csak egy ésszerű lehetőség van, az abortusz.
Persze ha a szülők mégis támogatnak, a lány szeretné, akkor még lehet más lehetőség, de a felvázoltak alapján én így döntenék.
66%os pedig nyugodtan felfordulhat. :)
Igy ahogy leirtad csak egy opció marad, az abortusz. Nálam sem játszana az örökbe fogadás. Itt még esetleg a szülőkkel lehet azért másként gondolnák, ha tudnának róla. Bár ha abortuszra mennék én akkor is beszélnék a saját szüleimhez. Igaz ök nagyon támogatnak, segitenek mindenben. Nálam nem is lenne amőgy kérdés, hogy beszélnék velük.
Nyilván a lány szülei nem fognak elsöre örüni de vizont talán kiállnának mellette. Viszont a pasial a kapcsolatot le is zárnám ezek után és elküldeném melegebb éghajlatra.
Pfff, te voltál a hlye, miért nem védekeztél? Ja, a lábadat széttenni könnyű, de a szex nem csak abból (meg a sz.pkodásból) áll.
Azt ugye tudod, hogy lehet, hogy soha nem lehet gyereked?
Id.óta pitsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!