Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagyon "rámásztam"...

Szerintetek nagyon "rámásztam" az iskolatársamra? Ti a helyében hogy viselkednétek velem?

Figyelt kérdés

Egy iskolatársammal próbáltam haverkodni úgy, hogy facebookon írogattam neki sokat, mióta felvettem kb. minden nap, valamikor kevesebbet valamikor egész sokat. Kérdezgettem tőle sokat, róla is meg a hobbijáról, beszéltem magamról is időnként, megmutattam neki a fényképeimet meg paintos rajzaimat néha.

Meg megpróbáltam vele beszélni néha egy-egy élőbeli találkozót amire persze mindig kitalált valami kifogást.

Szerintetek túlságosan rámászhattam, ezért lehet ilyen elutasító és nemtörődöm stílusú velem? És szűkszavú, tömör.

Ti milyenek lennétek velem a helyében?

2014. ápr. 22. 21:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Én 18/F vagyok ő meg 17/F
2014. ápr. 22. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezni, de a leírtak alapján esélyes, hogy egyoldalú a kiváncsiság.
2014. ápr. 22. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig egy picit is megfordultál a fejében.Akkor ezzel a töménytelen sok információval biztosra veheted hogy felfogja venni a nyúlcipőt.Nem jó módszert választottál az ismerkedésre.Sok vagy neki, hidd el.
2014. ápr. 22. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
95%

Most jól értem, hogy mind a ketten fiúk vagytok? És neten kell ismerkedni? Miért nem mentek el sörözni együtt meg csajt lesni? vagy csak nekem fura ez?

Ha nem ír vissza meg elutasító, akkor nem vagy neki szimpi, ennyi. :)

2014. ápr. 23. 09:57
 5/5 anonim válasza:
0%
Lehet, hogy ő nem b*zi, ezért nem akarja a társaságod.
2014. jún. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!