Kamaszok, hogy viselkednétek egy aszociális, magába
zárkózó osztálytárssal?
Figyelt kérdés
Próbálnátok vele kapcsolatot teremteni, vagy inkább kerülnétek valamiért?
2013. nov. 12. 16:39
1/8 anonim válasza:
Aszociális? Szerintem antiszociálisra gondoltál.
2013. nov. 12. 16:42
2/8 A kérdező kommentje:
Választ kérnék a kérdésre nem okoskodást...
2013. nov. 12. 17:03
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg eleinte próbálnék nyitni felé, de ha nem érzeném úgy, hogy hajlandó kapcsolatot teremteni, nem igazán foglalkoznék vele.
2013. nov. 12. 17:08
4/8 anonim válasza:
a válaszolók meg normálisan feltett kérdést várnak, nem leteremtést.
2013. nov. 12. 17:52
5/8 anonim válasza:
Semmit. Nem piszkálnám ,de nem is keresném a társaságát. Ha nyitna felém nem utasítanám vissza,de nem szokásom senkinek se "könyörögni",hogy barátkozzon velem
2013. nov. 12. 18:13
6/8 anonim válasza:
Első és harmadik: a helyes kifejezés az introvertált emberekre aszociális. Antiszociálisak a pszichopaták, szociopaták, de nem a befelé forduló emberek.
2013. nov. 12. 18:34
7/8 anonim válasza:
Tényleg jól írta a kérdező, az aszociális a magába zárkózó, én is sokáig tévesztettem, de az egyik kedvenc sorozatomban felhívták rá a figyelmet :)
Én se vagyok valami hú de nagy társasági ember, jobban megtalálom a közös hangot a picit introvertáltabb emberekkel, amilyen én is vagyok. Mondjuk nekünk nagyon jó osztályközösségünk van, mindenkinek van barátja, senkit nem csúfolnak már (volt akinek be-be szóltak de már kinőtték). Viszont a suliban van pár fura figura, akik úgy tűnik, jól elvannak egyedül, könyvet is hoznak néha (regényt, nem tankönyvet), na velük se viselkedem különb mint a többi ismeretlen diákkal. Nem kerülöm el őket direkt, de nem is különösebben próbálok beszélni velük. Osztálytárssa biztosan elbeszélgetnék, ha mutatna némiféle érdeklődést. :)
2013. nov. 12. 20:40
8/8 anonim válasza:
Szerintem te qaz antiszociálisra gondoltál és én ha lány és szép barátkoznék vele :D 14F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!