Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti mit tennétek a helyeben?...

Ti mit tennétek a helyeben? Álljak ki széllel szemben is a megnyugvâsom érdekében?

Figyelt kérdés
2 veteles, 2 koraszülés utan jelenleg a 34.hetet kezdtük, de nem vagyok jól.2 napja faj, szurkál, zsibbad a derekam,méhem.Olykor enyhe kaksizós inger.Ma látott védõnõ (szerinte aggasztóak a jelek), nõgyógyász (szerintem nem alapos munka utan szerinte rendben van, zárt a méhszáj, holott egy hónapja õ àllapította meg, hogy kinyilt, meg azóta még párszor), szonográfus (egy hónapja gáz méhlepènnyel hetente stimmelõ köldökzsinór keringéssel azért ma azt mondta, hogy ha bármi gáz van, azért csak menjek be).Én mindent elkövetek a pozitív gondolkodásommal, de elkezdtem beparázni, hogy nem kène mégiscsak elmennünk Pécsre, ha netán mégiscsak elindulna a gyermek idõ elõtt, akkor a legmegfelelõbb helyen lássa meg a napfényt? Félek, hogy ha szállítani kell, akkor értékes idõt veszthet. Sajnos már ebbõl van rossz tapasztalatunk.
2013. aug. 13. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Fejlesztőpedagógus vagyok. Egyik tanárunk mesélte, hogy mikor az unokája született, nem igazán figyeltek oda a vajúdásnál. Komoly gond nem volt, de egy kicsit ugrált a szívhang. Az orvosok és nővérek nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. Ő azonban bement a főorvoshoz, s elmondta, hogy húsz éve ilyen gyerekekkel foglalkozik, akik nem tudnak rendesen olvasni, számolni, mert annak idején az orvosok úgy gondolták nem kell aggódni. Nem lesz a saját unokája a következő diákja. Negyed órán belül megcsászározták a menyét. Ne törődj vele mit gondolnak rólad. Ők idegenek. Bárhogy lesz is, csak megírják majd a zárójelentést és elfelejtenek. De a gyerek a tiéd, te éled le vele az életedet. Menj be Pécsre, addig ne hagyd őket, míg biztos megnyugtató válaszokat nem kapsz.
2013. aug. 13. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ilyen "előélettel" (nagyon sajnálom a történteket), senki más véleménye ne érdekeljen. Ha te egy picit is úgy érzed, hogy baj van, vagy valami nem normális, akkor bizony, addig menj, ameddig ténylegesen valaki meg nem nyugtat. Kérd ki egy másik orvos véleményét, kérj időpontot egy alapos akár 4D-s ultrahangra. Lehet, hogy kellemetlen erőszakoskodni, de ilyen szörnyűségek után tényleg arra kell gondolni, hogy legyen minden rendben, a többit meg le kell carni.

Két koraszülés után és már Pécsett lennék. Szerintem abból baj nem lehet, ha közel vagytok.

2013. aug. 13. 13:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, ez szép volt. Már elkezdtünk keresgélni Pécsen lelkiismeretes orvost, a párom dr. Papp Szilárd nevét szúrta ki, még ma tanácsot vagy idõpontot kérünk. Én is azt gondolom, hogy inkább legyen felesleges út, minthogy megint magamat okoljam, ha baj lesz. Csak azt sem akarom, hogy egy hisztis-parás anyukának gondoljanak, nem akarok gondot okozni. Meg nehezen is viselem az ok nélküli, bunkô és megalázó viselkedést. Akadnak viszont jócskán ilyenforma eü.dolgozók...tisztelet a kivételnek.
2013. aug. 13. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Tartsanak hisztis-parázós anyukának! Inkább most viseld el a bunkó orvosokat, mint később a sajnálkozókat. Jaj betegen született a pici, de kár!
2013. aug. 13. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is őszintén sajnálom ami veletek történt a múltban!

De most boldog kismama vagy egy egészséges babával, akinek már nincs is olyan sok hátra!:-)

Én is azon a véleményen vagyok, hogy keress másik orvost, egy normálisat, akiben megbízol. Ha Őt Pécsett találod, akkor hajrá, de minél előbb menj!

Ne késlekedj, a magad megnyugtatása miatt sem! Ha sokat kell várni mire megnéz, én lehet hogy simán leutaznék, és ott beballagnék a kórházba hogy Wc-n törlésnél véreztem... Ezzel az előélettel lehet hogy be is fektetnek...

Lehet hogy ezért lepontoztok, de itt egy élet a tét, és ebben az esetben a cél szentesíti az eszközt...

Csak legyenek nálad a papírjaid! Meg a táskád a cuccokkal...

Hiába, egy ennyi idős kismama már hosszú útra ezek nélkül nem megy! ;-)

2013. aug. 13. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

... előző vagyok. Ha esetleg félreérthető volt az előbb a 2. mondatom, akkor az vesse rám az első követ aki nem így fogalmaz....

....Szóval egy gyönyörű kisbabával, akinek már nincs is olyan sok hátra (6 hét mindössze) a kiírt megszületéséig! :-)

Szóval ha esetleg császározni kellene valamikor nehogy gond legyen, most már az is simán belefér! :-)

2013. aug. 13. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma el is mentunk, kiderult, hogy a kulso mehszaj melle picit a belso is megnyilt, a vizeletem gennyes, a vernyomasom 180/110...pedig sokkal jobban vagyok ma, mint korabban...a baba jol van, kaptam gyogyszert a nyelvem ala, 140-re lement. Hazaengedtek ugyan, de meregetnem kell, 4*2 magnezium, 4*1 dopegyt, antibiotikumbol 2*1...nem bantam meg, hogy leptunk.( bocs az ekezetek miatt,telorol kommentelek)
2013. aug. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!