Ti mit tennétek a helyeben? Álljak ki széllel szemben is a megnyugvâsom érdekében?
Nézd, ilyen "előélettel" (nagyon sajnálom a történteket), senki más véleménye ne érdekeljen. Ha te egy picit is úgy érzed, hogy baj van, vagy valami nem normális, akkor bizony, addig menj, ameddig ténylegesen valaki meg nem nyugtat. Kérd ki egy másik orvos véleményét, kérj időpontot egy alapos akár 4D-s ultrahangra. Lehet, hogy kellemetlen erőszakoskodni, de ilyen szörnyűségek után tényleg arra kell gondolni, hogy legyen minden rendben, a többit meg le kell carni.
Két koraszülés után és már Pécsett lennék. Szerintem abból baj nem lehet, ha közel vagytok.
Szia! Én is őszintén sajnálom ami veletek történt a múltban!
De most boldog kismama vagy egy egészséges babával, akinek már nincs is olyan sok hátra!:-)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy keress másik orvost, egy normálisat, akiben megbízol. Ha Őt Pécsett találod, akkor hajrá, de minél előbb menj!
Ne késlekedj, a magad megnyugtatása miatt sem! Ha sokat kell várni mire megnéz, én lehet hogy simán leutaznék, és ott beballagnék a kórházba hogy Wc-n törlésnél véreztem... Ezzel az előélettel lehet hogy be is fektetnek...
Lehet hogy ezért lepontoztok, de itt egy élet a tét, és ebben az esetben a cél szentesíti az eszközt...
Csak legyenek nálad a papírjaid! Meg a táskád a cuccokkal...
Hiába, egy ennyi idős kismama már hosszú útra ezek nélkül nem megy! ;-)
... előző vagyok. Ha esetleg félreérthető volt az előbb a 2. mondatom, akkor az vesse rám az első követ aki nem így fogalmaz....
....Szóval egy gyönyörű kisbabával, akinek már nincs is olyan sok hátra (6 hét mindössze) a kiírt megszületéséig! :-)
Szóval ha esetleg császározni kellene valamikor nehogy gond legyen, most már az is simán belefér! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!