Ti mit tesztek annak érdekében hogy picit hamarabb kibújjon a pocaklakótok? Vagy mit lehet tenni az ügy érdekében? 39 hkm.
Mi nem próbáltuk a szexet mert egyáltalán nem kívántam,viszont a 36.héttől elhagytam a magnerotot és rengeteget sétáltam..minden este legalább másfél órát,napközben talpon voltam nem pihentem,főztem,mostam,takarítottam.Hát nem jártam sikerrel,mert 40+3 hetesen bújt ki,kiírt nap után 1 nappal.
Bár lehet,hogy a sok sétának köszönhetően kezdett nyílni a méhszájam.
Első voltam.
Nyugi..ha megtettetek mindent annak érdekében,hogy kibújjon,de még sem jön akkor sem kell elkeseredni,baba még nem maradt a pocakban!! :) Én már a 36.héttől minden nap szülni akartam menni,még is úgy elment az a 4 hét 3 nap,hogy észre sem vettem.Én is türelmetlen voltam,most meg már 3 hónapos 1 hetes a kisfiam :)
Repül az idő,higgyétek el,ez az 1 max 2 hét pedig már igazán semmi!
Egyébként nekem is jóslókkal indult a szülés,sőt,szerintem azok már majdnem rendes fájások voltak,csak össze-vissza jöttek,de nagyon erősek voltak,nem tudtam tőlük aludni sem,sehogyan sem volt jó.Rá 24 órára felsírt a kisfiam :)
Kitartást nektek még így a végére és könnyű,gyors szülést kívánok mindenkinek :)
3 hós baba anyucija
Mindent kipróbáltunk, de nem jött ebe semmi. 2 és 3 ujjnyira nyitott méhszájjal mászkáltam a 2. és 3. gyerekemnél is még bő 2 hetet. Nyákdugó is elment rég, de a szülés nem indult meg. Viszont mivel a jóslóktól kinyílt a méhszáj már, a szülés gyorsan lezajlott nagyon. A 3. nál inkább indított a doki, nehogy elfolyon a víz és ne érjünk be. Burkot repesztett 40+0-n, 3 ujjnyi méhszájnál. 40 perc múlva a kezemben volt a baba.
Amiket próbáltam: szex, tonik, lépcsőzés, házimunka, málnalevél tea, homeos bogyók, erős ételek...stb. Egyik se vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!