Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit tesztek annak érdekében...

Ti mit tesztek annak érdekében hogy picit hamarabb kibújjon a pocaklakótok? Vagy mit lehet tenni az ügy érdekében? 39 hkm.

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg szex??
2013. júl. 31. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Off, ezt én is szeretném tudni. 38+4 vagyok, már nagy a baba, nyitva is vagyok, tele jóslóval, ráadásul 3. baba, szex is volt, SEMMI! Még a hidegfront sem segített, pedig az 2,5 éve burkot repesztett.
2013. júl. 31. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi nem próbáltuk a szexet mert egyáltalán nem kívántam,viszont a 36.héttől elhagytam a magnerotot és rengeteget sétáltam..minden este legalább másfél órát,napközben talpon voltam nem pihentem,főztem,mostam,takarítottam.Hát nem jártam sikerrel,mert 40+3 hetesen bújt ki,kiírt nap után 1 nappal.

Bár lehet,hogy a sok sétának köszönhetően kezdett nyílni a méhszájam.

Első voltam.

2013. júl. 31. 10:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Szexen kivül valami, mert ez a hideg front nálam csak jósló fájást csinált, meg az óta kevesebbet mozog a lurkó.
2013. júl. 31. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok, én is elhagytam a magnéziumot, rengeteget megyek, takarítok, lépcsőzök, semmi. Második babám koraszülött lett, ezért folyamatosan rettegtünk a koraszüléstől, most meg átestünk a ló túl oldalára, kisfiam tök jól érzi bent magát, és meg már úgy mennék szülni :)
2013. júl. 31. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Unokatesómnak a fahéj hozta meg a gyerekeit.
2013. júl. 31. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindent megtettem,végül 41+2-re született :)
2013. júl. 31. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugi..ha megtettetek mindent annak érdekében,hogy kibújjon,de még sem jön akkor sem kell elkeseredni,baba még nem maradt a pocakban!! :) Én már a 36.héttől minden nap szülni akartam menni,még is úgy elment az a 4 hét 3 nap,hogy észre sem vettem.Én is türelmetlen voltam,most meg már 3 hónapos 1 hetes a kisfiam :)

Repül az idő,higgyétek el,ez az 1 max 2 hét pedig már igazán semmi!

Egyébként nekem is jóslókkal indult a szülés,sőt,szerintem azok már majdnem rendes fájások voltak,csak össze-vissza jöttek,de nagyon erősek voltak,nem tudtam tőlük aludni sem,sehogyan sem volt jó.Rá 24 órára felsírt a kisfiam :)

Kitartást nektek még így a végére és könnyű,gyors szülést kívánok mindenkinek :)

3 hós baba anyucija

2013. júl. 31. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindent kipróbáltunk, de nem jött ebe semmi. 2 és 3 ujjnyira nyitott méhszájjal mászkáltam a 2. és 3. gyerekemnél is még bő 2 hetet. Nyákdugó is elment rég, de a szülés nem indult meg. Viszont mivel a jóslóktól kinyílt a méhszáj már, a szülés gyorsan lezajlott nagyon. A 3. nál inkább indított a doki, nehogy elfolyon a víz és ne érjünk be. Burkot repesztett 40+0-n, 3 ujjnyi méhszájnál. 40 perc múlva a kezemben volt a baba.

Amiket próbáltam: szex, tonik, lépcsőzés, házimunka, málnalevél tea, homeos bogyók, erős ételek...stb. Egyik se vált be.

2013. júl. 31. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem se a szex,se a lépcső,se 3 amnioszkópia nem indította be...
2013. aug. 2. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!