Epi no Delphine plus segedeszkoz a gatvedelem erdekeben Hasznalta valaki?
Figyelt kérdés
Ez egy segedeszkoz ami megkonyitheti a szulest olyan ) szempontbol hogy elkerulheto vele ( ezt allitjak ) vagy legalabbis kisebb az eselye hogy a gat megreped, szetreped. Ez egy balon szeru eszkoz amit par hettel szules elott javallott minden nap percekig hasznalni, egy balont fujsz fel ezzel tagitod a gatat....
Ha jol fogalmazok
Hallottatok rola, hasznalta valaki, milyenek a tapasztalatok?
2012. jún. 6. 19:15
1/1 gabriella83 válasza:
eleg reg kerdezted de most lattam meg... en kaptam ilyet, nem tudtam hogy ez a neve.Buzacsira olajjal kombinalva esti tv-nel pumpalgattuk ameddig nem fajt, hat eleg kellemetlen mikor feszit es nem leengeded akkor hanem ugy kitolod ha erted... na erre mondtam hogy nebassz engedd le :) tobbszor is. Nem tudom hogy vegulis koze volt-e a "sikerhez" epp csak picit repedtem nem varrtak es nem is fajt vagy csipett utana. Na a bebi sem volt tul nagy, 2490 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!