A homeos bogyókról valaki tud speciális adagolást szülés előtt/vajudás alatt? Szakember vagy jártas személy válaszát várom. Kérem a tudatlanok ne írjanak. Nemtudom hogy a caulo-ból a ch 5-15 vagy 30 érdemes szedni a könnyebb tágulás érdekében.
Az erősség nem a hatékonyságot befolyásolja, különböző tünetekre/betegségekre más-más hígítás kell, ez nem olyan mint a gyógyszereknél a hatóanyagtartalom. Nekem így kellett szednem orvosi/szülésznői utasítással:
36. és a 38. héten: hétfő-péntek: Caulophyllum 15 CH 1*5golyó, szombat: Pulsotilla 30 CH 1*5 golyó, vasárnap: Arnica 30 CH 1*5 golyó
37. és 39. hét: hétfő-péntek: Cimcifuga 15 CH 1*5golyó, szombat: Pulsotilla 30 CH 1*5 golyó, vasárnap: Arnica 30 CH 1*5 golyó
Ha addig semmi, az elejétől kell kezdeni.
Szülés alatt: Caulophyllum és Cimcifuga 30 CH 15 percenként 5-5 golyó felváltva
Szülés után: Arnica 30 CH 1*10 golyó rögtön, majd 2 órán át 3-4*10 golyó
Én ittam a málnalevél teát és szedtem is, de nem tágultam császár lett.
Nem vagyok szakember, csak azt tudom neked leírni, amit az orvosom írt nekem, és ő homeós szaki is, azon kívül, hogy nőgyógyász-szülész.
Betöltött 36.héttől:
1.nap reggel caulophyllum ch 15 napi 1*5
2.nap reggel cimicifuga ch 15 napi 1*5
3.nap reggel pulsatilla ch 15 napi 1*5
4.nap reggel arnica ch 9 napi 1*5
Szülés alatt: óránként pulsatilla ch5 1*5, cimicifuga ch5 1*5, caulophyllum ch5 1*5
Gyermekágyban arnica ch9 napi 1*5
staphysagria ch9 napi 1*5
Én most fogok harmadszor szülni.
Homeópátiát a másodiknál alkalmaztam, de csak a 36.héttől a szülésig. Olyan gyors szülésem volt, hogy vajúdás alatt nem volt időm bogyókat szedegetni, nem is kellett, tényleg ment minden simán. De nekem az első is viszonylag gyors volt, homeópátia nélkül.
Most 37 hetes vagyok, már szedem megint, de most csak úgy vettem, hogy a szülésig elég legyen. Vajúdás alatt nem tervezek szedni semmit.
2.vagyok.
Mivel az első válasza is szakembertől van, és az én válaszom is szakembertől van, ezért szerintem ezekből válaszd ki a szimpatikusabbat.
Ártani nem fogsz, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!