Barátnőm babát vár. Most derült ki. Van már két fia, egy másik apától,akitől már elvált. Egy éve van egy új párja akivel már összekölöztek. Barátnőm nagyon szerette volna már régóta ezt a babát, csak az a baj, hogy a párja még nem szánta rá magát, és most teljesen kivan, szeretné ha barátnőm elvetetné a babát. De ő erről hallani sem akar. A párja azzal zsarolja,hogyha nem veteti el akkor felköti magát. Erre én azt tanácsoltam neki, hogy fogja a holmiját és hagyja ott a pasit, ne engedjen a zsarolásnak, mert lehet csak a szája nagy és így akar hatni rá. Teszem hozzá barátnőm olyan szerelmes a párjába, hogy elmondása szerint az életénél is jobban szereti és abban bízik, ha ott hagyja akkor majd utána megy. Ti mit tanácsolnátok neki?
Mi ez a hiszti, már ne is haragudjatok? Ha egy férfi nem akar gyereket, akkor védekezzen. Ha mégis összejön, vállalja a következményeket. Mi az, hogy felköti magát? Nevetséges. A barátnőd meg ha belemegy a kis játékokba, sajnálgatja, sírdogál, vagy drámából elköltözik és játssza az agyát, szintén nem különb. Elméletileg két _felnőtt_ emberről beszélünk, akik 2 gyereket nevelnek közösen, nem? Nem gondoljátok, hogy ideje lenne felnőniük, és leülni megbeszélni a gondjaikat, életüket? Óvodások viselkednek így, mint amit itt elmeséltél.
2013. júl. 9. 11:19
2/11 anonim válasza:
Mar ne is haragudj, de az az ember szerintem nem szazas! Hogy zsarolhatja igy ot. Logikus, ha szeretne nem zsarolna ot. En a baratnod helyeben elhuznam a csikot. Na, de persze az o dontese!:)
2013. júl. 9. 11:23
3/11 anonim válasza:
Miért nem védekeztek ha nem akar gyereket?a pasi tudja hogy készül egy baba?!
Másrészt nem értem hogy egy nőnek miért erre van szüksége?Miért kell szülni egy olyan embernek aki nem is akar gyereket??
2013. júl. 9. 11:23
4/11 anonim válasza:
"Barátnőm nagyon szerette volna már régóta ezt a babát, csak az a baj, hogy a párja még nem szánta rá magát, és most teljesen kivan, szeretné ha barátnőm elvetetné a babát. "
Ha a csaj direkt átverte mert annyira vágyott egy harmadik gyerekre akkor erre mit lehet mondani.
2013. júl. 9. 11:25
5/11 anonim válasza:
Az ezzel való fenyegetés nagyon nem szép dolog. A védekezés azonban még kérdéses, mert ha volt, akkor valamilyen szinten jogos a férfi haragja...
2013. júl. 9. 11:29
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van. Egy kicsit nekem is homályos ez a védekezéses dolog, de mivel barátnőm nagyon szerette volna a babát, gondolom ezért nem védekeztek. Nem tudom nem értem én sem. Közös döntéssel kellett volna ebbe belevágniuk. Mert a barátőm is abban hibázott, hogy abban reménykedett, hogyha összejön a baba, a párja majd úgyis kénytelen lesz beleegyezni,de a világ nem így működik,főleg nem a férfiak. De ezen már kár is rágódni, inkább a megoldáson kell rajta lenni. És én is inkább otthagynám a fazont.
2013. júl. 9. 11:29
7/11 anonim válasza:
Már, hogy ne számítana, hogy esett teherbe.
Ha egy nő "véletlenül" elfelejti bevenni a gyógyszert szánt szándékkal átveri a másikat, az egye meg amit főzött.
2013. júl. 9. 11:32
8/11 anonim válasza:
Normális nő nem esik teherbe, ha 1 éve van a párjával, aki nem akar gyereket. Most mit mondjunk neked? Szerintem egyértelmű ahelyzet, a barátnődnek választania kell, hogy a gyerek vagy a pasi. Ha a gyereket válaszja, egyedül lesz 3 gyerekkel, pénz nélkül. Mert abból, amit állam bácsi ad, nem lehet 3 gyerekkel megélni. De választania neki kell. Olyan nem lesz, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
2013. júl. 9. 12:29
9/11 anonim válasza:
A pasi csak beijedt. Nem fog tenni semmit. A barátnőd pedig azt teszi amit akar. Senki nem kényszerítheti abortuszra, ez a zsarolás pedig gusztustalan. Ha a barátnőd akarja a babát akkor tartsa meg. A pasija miért nem húzott gumit?
2013. júl. 9. 13:30
10/11 anonim válasza:
"A pasija miért nem húzott gumit?"
Mondjuk mert azt mondta a nő szedi a gyógyszert. Nehogy már egy kapcsolatba mindent meg kelljen kérdőjelezni,hogy igaz-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!