Testvérem hazajött látogatóba, nagyon régen nem láttuk, külföldön él. Én 6 hós kismama vagyok és van egy még éppen nem 3 évesem. Anyukámék vagyunk mindannyian. A tesóm sajna köhög, elment dokihoz ma, és vírusos megfázása van. Teljesen ki vagyok, mert a családi kupaktanács úgy döntött, hogy nehogy megfertőzzön bennünket, 3 napra elutazik a másik tesómmal nyaralni. El is mentek. De szerintem fertőzni még utána is fog, nem? Féltem a kicsinyeimet, de persze a tesóm is szeretem, és ez nagyon rosszul jött ki. (amúgy 3 éve nem láttuk). Te mit tennétek a helyemben? Rosszul érzem magam e miatt, és félek, nehogy elkapjunk valamit. Én amúgy most gyógyultam ki egy vírusos hasmenésből, még nem erősödtem meg. Tacsácstalan vagyok. Anyu ma, miután elmentek ledomesztozott mindent.
En nem izgulnek ennyire a helyedben. A megfazastol nagy bajotok nem lenne akkor sem, ha elkapnatok.
2012. jún. 23. 15:57
2/21 anonim válasza:
Hát nem tudom .....
Én azt gondolom, hogy nem kell ennyire félni egy vírustól. Értem, hogy félted a babát, de egy "beteg" emberrel bárhol összetalálkozol. pl bolt, játszótér, stb... Egy 3 éves gyereket pedig főleg nem kell már karanténban tartani.
2012. jún. 23. 15:59
3/21 anonim válasza:
Kérdésből azt hittem tényleg baj van....
Most nem mondod h emiatt nem fogsz vele találkozni???? Az utcán, játszótéren még szebb bacikat,vírusokat tudtok begyűjteni.
2012. jún. 23. 15:59
4/21 anonim válasza:
Ez tényleg rosszul jött ki! De a testvéred biztosan megérti a helyzetet. Sokkal rosszabb lenne ha elkapnátok a betegséget. Az orvostól kellene megkérdezni, hogy 3 nap múlva is fertőzni fog e. Szerintem igen, de ezt csak tényleg orvos tudja megmondani.
2012. jún. 23. 16:00
5/21 anonim válasza:
Ha megszületik a kicsi és a nagy ovils lesz téli időszakban állandóan betegek lesznek. MInek parázol ennyire? Ne csókolgassátok körbe a tesódat és ennyi.
2012. jún. 23. 16:04
6/21 anonim válasza:
Az oviból a hasmenéstől kezdve akár a himlőt is hazaviheti majd a "nagyod",amik sokkal veszélyesebbek,mint egy megfázás!
Ne aggódj,a megfázás az megfázás. A gyógyult még több napig fertőz! Ezen kívül már együtt töltötteket pár órát- ha jól veszem ki az írásodból- a megfázás elkapásához 1 másodperc is elegendő. Gondolom Tesód oda figyel hova tüsszent,hova köhög,gondolom a használt zsepiket kidobja,és kezet mos.... stb. Ha Tesód oda figyel,akkor nem kapja el senki a megfázást! Ha el is kapja,akkor ennyi baci még nem ártott senkinek sem,hisz ez nem influenza! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos
2012. jún. 23. 16:19
7/21 anonim válasza:
Én ezen nem aggódnék ennyire. A kisfiam 4 éves, amióta kismama vagyok kétszer volt vírusos mandulagyulladása, a bárányhimlőt is májusban kapta el, két hete pedig skarlátos lett.
Ez van. Egyiknek sem örültem, de nem küldhetem el, ugyanúgy bújik, puszit ad.
A sok Domestos pedig inkább árt, mint használ.
22hetes kismama
2012. jún. 23. 16:43
8/21 anonim válasza:
Ez azért már túlzás!! 3 éve nem láttátok és te ezt csinálod? Hol akarod nevelni szegény gyereket? Steril szobában? Amúgy megsúgom,hogyha valaki elkap egy fertőzést az már akkor is fertőz ha még ki se jöttek rajta a tünetek. Szóval nagyon sok ember úgy a gyereked közelébe mehet,hogy nem tudod róla,hogy beteg ,de még ő sem tudja magáról. Ha magadat félted akkor meg kérd meg a tesódat,hogy vegyen fel maszkot amíg zárt térbe vagytok és sűrűn mosson kezet. Ennyi.
2012. jún. 23. 17:10
9/21 anonim válasza:
A fertőzés veszély az első egy hétben veszélyes, utána már szemtől szembe is beszélhetsz vele, nem fogod elkapni. Mióta beteg a tesód? Csak mert az is beleszámít.
Amúgy meg sok c vitamin neked is, gyereknek is, meg persze tesódnak is. Ez a legjobb védekezés ellene!
2012. jún. 23. 17:24
10/21 anonim válasza:
szerintem is elég lett volna,ha vesz 1-2 maszkot,és zárt térben rajta van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!