Barátnőm bajban van, ti mit tennétek a helyében?
Figyelt kérdés
Barátnőm babát vár. Most derült ki. Van már két fia, egy másik apától,akitől már elvált. Egy éve van egy új párja akivel már összekölöztek. Barátnőm nagyon szerette volna már régóta ezt a babát, csak az a baj, hogy a párja még nem szánta rá magát, és most teljesen kivan, szeretné ha barátnőm elvetetné a babát. De ő erről hallani sem akar. A párja azzal zsarolja,hogyha nem veteti el akkor felköti magát. Erre én azt tanácsoltam neki, hogy fogja a holmiját és hagyja ott a pasit, ne engedjen a zsarolásnak, mert lehet csak a szája nagy és így akar hatni rá. Teszem hozzá barátnőm olyan szerelmes a párjába, hogy elmondása szerint az életénél is jobban szereti és abban bízik, ha ott hagyja akkor majd utána megy. Ti mit tanácsolnátok neki?2013. júl. 9. 11:16
11/11 anonim válasza:
Apam is igy fenyegetozott ha valamit nem akart..Szanalmas..Szerintem se mondja komolyan.Szerintem meg le kene ulniuk megbeszelni,a csajnak megmondani hogy szeretne a babat,ha a ferfinak nem tetszik akkor majd elhagyja,de ha szereti akkor biztosan meg lehet beszelni!Bar apam se tudott soha semmit megbeszelni,mikor arra kerult a sor akkor fenyegetozott..Szoval vannak ilyen hulye emberek sajnos..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!