Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Babám 1éves, terhes lettem,...

Babám 1éves, terhes lettem, megtartanátok? Segítségem nincs?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 19:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Ott az első gyermeked és képes vagy így tekinteni a másodikra? Nemár!! Az egészből egy dolgot érzek ki, Te nem akarod Őt! A szoptatás nem probléma, ha meg anyagi akadálya lenne, akkor nem a szopit írod elsőnek.

(Ha egyneműek lesznek, kb. semmit sem kell venni a kicsinek, tapasztalat.)

Nem szemétkedni akarok hidd el, Érted aggódom! Ilyen indokokkal magadat sem fogod hatásosan meggyőzni és nem lehet kellemes bűntudattal leélni egy egész életet!

Olyat még nem hallottam, hogy valaki megbánta volna valamelyik gyermeke megszülését, de az elvetetését sajnos igen.

Várj még egy kicsit, gondolkodj, értékeld át az életed!

Mi terveztük a másodikat, de amikor azonnal megfogant az egy és negyedéves lányom mellett, hát elég félelmetes volt a tesz utáni pár hét...

Mindentől féltem, milyen lesz a várandósság, a szülés na és utána... Semmi érelme nem volt félnem, minden így volt tökéletes. 1 éves a kicsi és egyáltalán nem volt nehéz az első év két kicsivel. A lányaim tündérek. De ha nehéz lett volna, akkor is mindent megérnek, ők a legnagyobb ajándékok az ember életében!

Én egykeként nőttem fel, mindenem megvolt anyagi értelemben. Felnőttként mégis az volt a leghőbb vágyam, hogy ne legyen egyke a gyerekem!!!! Bár inkább ne kaptam volna meg pár dolgot, de lenne testvérem.... A lányaim nem fognak így felnőni, mindig ott lesznek egymásnak, ha mi már nem leszünk a férjemmel.

2014. nov. 19. 19:16
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legrosszabb döntést hoztad meg. Csak aztán 2 hét mulva ne itt rinyálj, hogy megbántad az abortuszt. Tudod, őt már nem lehet "onnan" visszahozni. Sok erőt.
2014. nov. 19. 20:25
 33/51 A kérdező kommentje:
Tudjátok nem telik el úgy perc h ne agyalnék hogy mi legyen... hát nehéz ... nagyon . Ma is néztem a kisfiamat játszás közben h milyen lenne ha együtt játszanának majd. De! Még a vizsgálatok idejére se tudom kire hagyni.... basszus jo lenne de mit csináljak őt a meglévőt is kell néznem.
2014. nov. 19. 20:48
 34/51 anonim ***** válasza:
Én gyerekkel járok a vizsgálatokra, szintén nem tudom kire hagyni. Ezek szerintem sem olyan dolgok, amik igazán indokolnának egy abortuszt... Próbáld átgondolni azt, hogy mit hogyan tudnál megoldani ahelyett, hogy mit hogy nem lehet megoldani! Biztos találsz egy-két ötletet, amire nem gondoltál. Párod mit mond?
2014. nov. 19. 23:17
 35/51 anonim ***** válasza:
Hát ez meg még borzalmasabb indok, ne haragudj. Simán viheted a vizsgálatokra is az 1 éves gyereket. Még az asszisztens is vigyáz rá, amíg te benn vagy a dokinál, de azért nem hinném, hogy 1 évesen értené a dolgokat, ha esetleg látna valamit.
2014. nov. 19. 23:22
 36/51 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem csak össze vagy most zavarodva! Nem csak jó lenne két gyerekkel, jó is lesz! :)

Egyetèrtek az előző két válasszal, simán lehet vinni a vizsgálatokra az egyévesedet is, nincs ezzel gond. De nyugodtan írd ki magadból az összes félelmedet, a vègén rájössz, hogy ezek mind nem is problémák, legalábbis nem olyan megoldhatatlanok, mint amilyennek most tűnnek! Érthető, hogy félsz, nem terveztétek ezt a csöpp babàt, de lett, ez van. A kisfiad csak nyerhet egy tesóval szerintem.

Nagyon szorítok, hogy jó döntést hozzatok! :)

2014. nov. 20. 02:48
 37/51 anonim ***** válasza:
48%
És amíg abortuszon vagy, meg utàna bent tartanak addig ki vigyáz a gyerekedre? Ezek csak mondvacsinált indokok!
2014. nov. 20. 08:06
 38/51 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttetek kedves Kérdező?
2014. nov. 21. 16:37
 39/51 A kérdező kommentje:
Még sehogy... nehéz jövő hét utánra kaptam időpintot a műtétre de még nem tudom :(
2014. nov. 21. 20:41
 40/51 anonim válasza:

Amíg olvastam a kérdésedet és a kommenteket, nem bírtam ki, hogy ne írjak én is!

Szerintem nagyon meg fogod bánni, ha elveteted! Nézz rá az 1 éves gyermekedre és gondolj bele, mi lenne ha őt elvetetted volna? Fáj igaz? Most a kistestvérével éppen erre készülsz! Kérlek gondold ezt még át, szerintem nagyon nagy lelki sérülést okoznál magadnak ezzel a cselekedettel! Ha egy gyereket el tudsz tartani, és az élet úgy hozta, hogy jön a kistesó is, hidd el, őt is fel tudod majd nevelni, még ha nem is olyan jó anyagi körülmények között, de annál nagyobb szeretetben, az sokkal többet ér! Hidd el, én tudom, nagyon nagyon nagy szegénységben nőttem fel, de itt vagyok :) Remélem tudtam rád hatni! sok sok puszi neked és kitartást! :)

2014. nov. 22. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!