Babám 1éves, terhes lettem, megtartanátok? Segítségem nincs?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 19:55
11/51 anonim válasza:
szerintem inkabb szerencses vagy es valamiert most kellett jonnie, de az apaval beszeljetek meg, mert itt nem a babad oldalarol lesz a problema, hanem neked lesz nehezebb.
12/51 anonim válasza:
Középső lányom 8 hónapos volt, mikor terhes lettem a harmadikkal. Én nem választottam el, még három hónapig szoptattam, magától hagyta abba. De olyat is ismerek, aki végig szoptatott egész terhesség alatt,és utána tandemben a két gyereket. Ez nem lehet indok, a szoptatást abbahagyni csak indokolt esetben, veszélyeztetett terhességnél kell. Nekem sem volt segítségem.
13/51 anonim válasza:
Mi is vállaltuk, a szoptatást nem kell abbahagyni. Én is szoptatok még, és ha így haladunk, a kettőt egyszerre is fogom.
14/51 anonim válasza:
Ha csak a szoptatás lenne a gond, biztos, hogy megtartanám. Én 3 gyereket terelgetek, hétközben nincs segítségem, sokszor hétvégén sem. Másfél év van a legidősebb, és a középső, és 20 hónap a középső és a legkisebb között. Nem megoldhatatlan.
15/51 Viktoria1978 válasza:
Sziasztok! En most vagyok 29 hetes varandos, a kisfiam februarban lesz 2 eves, akkorra vagyok kiirva a kistesoval. A lenyeg az, hogy a kisfiam is cicifüggö Volt, kb. 2 honapja egyaltalan nem kap. Terhesseg alatt is lehet szoptatni, a levalasztast lehet fokozatosan csinalni. Szerintem ez a legkevesebb. Segitseg nelkül ket kisgyermekkel nem lesz egyszerü, de belerazodsz majd. En is mar elgondolkodtam egy-ket dolgon, pl. fürdes, de ez Sem problema, ha ferjem nem delutanos akkor a kicsi este fürdik, ha pedig igen, akkor reggel. Eleinte ez talan a legjobb, aztan kesöbb együtt fürdenek. Szoval fel a fejjel, van min gondolkodni, de akarhogy is döntesz, az a te döntesed es vegigkiser egesz eleteden.
16/51 A kérdező kommentje:
Koszi.a válaszokat azoknak akik nem rúgtak belém pluszba hisz így is kivagyok, örlődöm nagyon . :(
2014. nov. 16. 07:15
17/51 anonim válasza:
Bocsi, de ez nem a valódi indok, mert, ha az lenne, akkor sürgősen orvosi segítségre van szükséged, például pszichiáterre. Nem kioktatás, nem bántás, de ez így van. Tudod, a családsegítőben is elég furán fognak rád nézni, mert amikor elmész abortuszra, akkor a magyar törvények szerint nyomós indokodnak kell lenni arra, hogy miért nem tudod vállalni a gyereket és ezt, amit te itt előadtál, soha nem fogják elfogadni. Persze akkor kamuzhatsz valamit az anyagi helyzetedről, vagy hogy idegbeteg, lelkibeteg vagy és érzelmileg nem tudod vállalni, de ez szerintem a világon a legnagyobb bűn. Valótlan, hülye indokok miatt kinyírni a gyerekedet. Tényleg ne sértődj meg, mert nem bántani akarlak, de el kellene gondolkodnod azon, hogy miket is írsz és ha valóban komolynak érzed ezeket a gondokat, akkor tényleg keress meg egy orvost! Ha egy éves a gyereked, akkor pedig lassan már le kellene szoktatnod amúgy is a ciciről. Szépen lassan a cicis étkezéseket is váltsd fel normál étkezésre és észre sem fogja venni. Ha kéri a cicit, tagadd meg tőle. Biztos, hogy hiszti lesz belőle egy darabig, de másnál is így megy. Nem lesz ettől sérült, labilis a gyerek, mert akkor minden ember az lenne. Még az esküvője előtt is meg akarod majd szoptatni? Ne legyél butus! Amúgy másnak sincs segítsége, mert jó esetben a férjek dolgoznak éjjel-nappal. Ne hidd már, hogy csak te vagy ilyen helyzetben. Nálunk még nagyszülő sincsen.
18/51 anonim válasza:
Nem kell leszoktatni a nagyot, ez ne legyen érv.
Olvasd el, aztán dönts.
Nekem volt egy ikerpár osztálytársam, ők decemberiek, a bátyjuk az év januári. Tehát az anyukájuk egy naptári év alatt 3 babát szült...
Fel a fejjel, ha az apára számíthatsz, simán megcsináljátok. Gondolj arra, hogy másnak is sikerült már.
19/51 anonim válasza:
Szerintem vállald be. Először nagyon megbánod majd, de később örülni fogsz. Minden csak időszakos, de már van egy babád, tudod mi vár rád kb.
Nekem azt mondták, hogy egy szülő sem tudja azokat megadni a gyerekének, amit egy testvér, ha kicsi a korkülönbség, akkor az eleje nagyon nehéz, de később ott lesznek egymásnak is.
20/51 anonim válasza:
Egyszer úgy is le kell választani, nem? Vagy örökre szoptatni akarod? Ez nem indok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!