Babám 1éves, terhes lettem, megtartanátok? Segítségem nincs?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 19:55
21/51 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy NEM védekeztetek, ennyi. Persze, kiszakadt, stb. jó duma.
De te is ritka szr ember vagy, hogy mindenféle mondvacsinált indokkal elvetetnéd a magzatod.
Ne a babáddal takarózz, mondd meg nyíltan, hogy NEM AKAROD!
22/51 A kérdező kommentje:
Mivel gumivalvèdekeztünk nem akartam valóban. Lehet h mondva vcsinált dolgokkal takarozóm de! Igenis megvisel ha nem tartom meg még nem döntöttem. Apa szerezné... én pedig félek ehy nehéz terhességem volt és félek! Szar ember vagyok lehet....
2014. nov. 16. 19:08
23/51 anonim válasza:
Nekem is nehéz volt a terhességem, 16 órát vajúdtam, de ez még nem indok arra, hogy elvetessem a másik gyereket. Hidd el, rengeteg gond volt nálunk is, végig feküdnöm kellett, szinte folyamatosan görcsöltem, de csak emiatt abortuszra menni így is úgy is mondvacsinált indok. Elég egyértelmű, hogy meg kellene tartanod, csak valahogy ezt még nem látod. Remélem sikerül felébredned!
24/51 Viktoria1978 válasza:
A terhesseg es szüles sokaknak nehezseget jelent ill sokakbol felelmet valt ki, pedig ez az idö hamar elszalad. En most jarok a 29 hetben, de olyan gyorsan tellik az idö a 20 honapos kisfiam mellett, hogy eszemben sincs a szülesre gondolni. Az jar a fejemben, hogy minel hamarabb haza jutni a korhazbol, ha mar megvan pici, mert a masik pici itt var ram. Szülni tuti epidurallal fogok, ha nem muszaj miert fajjon. A ket kisgyereket ellatni, na az a nagy feldat, sok munka, de ket mosolygos es elegedett pofit Kapok cserebe, ami feler mindennel. A helyedben, ha a ferjed is akarja megtartanam, bennem is felmerült az abortusz gondolata, de aztan ez el is tünt. Segitsegem nekem sincs, de mindent meg lehet oldani. Gondolj arra, hogy par honap mulva ketten fognak veled szemben allni amikor a nagydolgod vegzed:)
25/51 anonim válasza:
vetesd el és le van tudva a dolog - nem, de úgyis ezt akarod hallani - csak kérlek, soha ne fogd ezt a babád szoptatására többet. Főleg ne nyilvánosa, mert a végén nagykorában megtudja, hogy az anyja elvetette a kistesót és ráfogta az egészet.
26/51 anonim válasza:
Tartsd meg, szerintem. Most csúnyán fog hangzani de 1 éves baba már tanulhat egy picit az életből ha megtapasztalja a lemondással járó kellemetlenségeket. Ráadásul nem azért vennéd el tőle mert hiú vagy, esetleg önző és a saját kényelmed az első hanem mert lejárt az ideje. Ez van, biztos nem lesz tőle boldog, de ez is az élet velejárója. Ha szereted a párod és szeretnétek még babát, akkor nehogymár ennyi legyen az indok, szerintem ez kevés.
27/51 A kérdező kommentje:
Az indok nem csak ez. Anyagilag sem a legjobbkor jött. Én szeretnék neki megadni mindent tudom mit besuélek én szegénységben nőttem fel sokmindent szerettem volna megkapni de édesanyám sajnos egyedul nevelt fel minket sokat dolgozott de ugy se tudott megadni mindent nekünk.
2014. nov. 18. 20:52
28/51 A kérdező kommentje:
Persze szeretetben nőttem fel de én másképp gpndolkozom. Ezért ne bánsatok kérlek. Köszönöm a válaszokat a döntés életemlegnehezebb döntése talán de Őt most elengedem.
2014. nov. 18. 20:56
29/51 anonim válasza:
Nee! Bár nem tudom hogy álltok anyagilag, de gondolj bele a nagy már egy éves, alig kell vennetek valamit hisz amit a nagynál nem használtok az a picié. Egyedül a pelus ami duplázódik, de abból is lehet olcsóbbat kapni és elég jót! A férjed mit mond? (Bocsi ha már írtad, csak nem láttam!)
30/51 anonim válasza:
A te döntésed, de az a helyzet, hogy inkább azt szokták nagyon megbánni az emberek, hogy elvetették a gyereket, mint azt, hogy megtartották. Amikor kezedben tartod, rád mosolyog, elsőnek mondja, hogy "anya", vagy "szeretlek", akkor belülről megölnéd magad, hogy egyszer felmerült benned a gondolat,hogy ne adj életet neki. Olyan súlyos terhet akasztasz a válladra, amelyről fogalmad sincs. Persze megszülni és felnevelni is terhes, nem mondom, de ez édes teher és kifizetődő. Az abortusz sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!