Ha a 20 hetes uh-n kiderülne hogy a magzatnak 1 végtagja hiányzik, mit tennél?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 17:51
1/48 anonim válasza:
Sírnék kicsit, de csak azért mert tudnám, hogy egész életében nehézségei lesznek, tekintve, hogy az emberek egy része nagyon gonosz, a nagy része meg az erősebbhez húz, még akkor is ha titokban nem ért vele egyet. Aztán letörölném a könnyeim, mert eszembe jutna, hogy csúfolni bárkit bármiért lehet.
2/48 anonim válasza:
Semmit. Ha már úgy adódott, hogy beteg szegény, akkor hálát adnék, hogy nem nagyobb a baj. Ezzel még élhet azért teljes életet...szeretném úgy, ahogy van.
3/48 anonim válasza:
Biztos megijednék,de ugyanúgy várnnám tovább szeretettel.Nagyon jó művégtagokat készítenek a mai világban.
4/48 anonim válasza:
Biztosan megszakadna a szívem, de hálát is adnék, hogy nincs nagyobb baj. A mai világban sok minden megoldható, művégtaggal, protézissel is teljes életet élhet egy ember.
5/48 anonim válasza:
Biztos,hogy összetörnék.. már azért,mert annyira sajnálnám! beleroskadnék,hogy így kell leélnie az életét..
34hkm
6/48 anonim válasza:
Sokan élnek teljes életet egy vagy több végtag hiánnyal. Boldog sikeres emberek. Nem kell megrémülni. Arról nem is beszélve, hogy már rengeteg prótézis létezik.
7/48 anonim válasza:
Melyik végtag? Mert, ha a feje...
8/48 anonim válasza:
Én nem tartanám meg.Egészségesen is nehéz az élet.A saját gyerekem,nem vállalnám,hogy így kelljen élnie.
9/48 A kérdező kommentje:
7es, nagyon humoros és okos ember lehetsz gratulÁlok. Jobb lábárol lenne szó
2014. nov. 13. 13:28
10/48 anonim válasza:
Én sem tartanám meg. Minden gyerek joga, hogy egyenlő esélyekkel induljon az életben. Szerintem. Sosem hoznék a világra egy gyereket, aki eleve hátránnyal indul.
Én sem szeretnék így megszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!