Ki csúszok az időből igaz?

Figyelt kérdés

Pár hete tudtam meg, hogy babát várok. Erre két napja kiderült, hogy az 5 éve halott apukámnak hitele van és nekem kell kifizetni. 5 év alatt hatalmasra kamatozott mert a kezesek sem fizették. Igy előre láthatóan haza fogja vágni a pénzügyi életemet egy jó pár évre ez az egész. Én még tanulok a párom dolgozik. Tőle nem várhatom el hogy fizesse míg én gyesen itthon csücsülök így arra jutottam nem tartom meg a babát. De mensi szerint pénteken töltöm a 11.hetet. Jövőhét péntekig sor kerülhetne "arra"? Vagy már nem? Nem akarom a páromat ezzel lehúzni mégha több éve együtt is vagyunk. El kell mennem dolgozni hogy fizetni tudjam.

Normális választ várok. Tudom mire készülök de sajnos nincs más választásom.

2014. nov. 11. 13:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

Most írtad le, szeretnél babát....

Akkor most mi a kérdés? Elveteted az alkoholista nem normális apád adóssága miatt?

Valaki (akik úgy látszik nem mi leszünk) nyissa már föl a szemed!!! Menj ügyvédhez! Oldjátok meg!!!!

Ha tényleg csakis ezért, emiatt "szabadulsz meg" a gyerekedtől....meg is érdemled a sorsod. Ne is haragudj...

(#5)

2014. nov. 11. 14:18
 22/49 anonim ***** válasza:

Jaj ne legyél már ilyen nyámnyila!

Keress ügyvédet, mert ez így nem kerek!

2014. nov. 11. 14:18
 23/49 anonim ***** válasza:
Még egy kérdés, aztán gondolkozz el! Mit csinálnál, ha most 13 hetes lennél?
2014. nov. 11. 14:19
 24/49 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért hazudnék egy anonim oldalon?
 25/49 anonim ***** válasza:

"Nem örököltem tőle semmit."

Akkor a hitelt sem tudod orokolni.

26/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Valószínűleg bepánikolnék, hogy mihez fogok kezdeni hogy hitellel inditom az életünket családként.. Olyan helyzetben vagyok amit másnak nem kívánok...
2014. nov. 11. 14:21
 27/49 anonim ***** válasza:
10%
Tudod mások meg albérletben laknak nincs örökölt házuk vagy lakásuk, mégis hihetetlenül boldogok hogy jön a baba, anyagi gondok mellett is!!! Mert gondok mindig vannak de egy új élet örökké megváltoztat mindent, lehet hogy csak az első pár év lenne nehéz de 5 éves korára rendeződne minden és egy bolddog család lehetnétek, de te inkább eldobod mert jön egy akadály..... Szánalmas
2014. nov. 11. 14:21
 28/49 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell majd fizetned az adósságot, hiszen nem voltál kezes, attól, hogy a lánya vagy nem örökölhetsz tartozást, hiszen nem is tartottad a kapcsolatot Apáddal. Járj ennek utána jobban és a babát meg tartsd meg, mert a Párod gyereke is, ha Ő támogat nem csak Téged de a saját gyerekét is támogatja. Ne legyél ennyire kishitű, járd végig a hivatalos utat és hárítsd el a fizetési kötelezettséget. A kezeseken kell, hogy behajtsák, ők vállalták, hogy fizetik, nem Te.
2014. nov. 11. 14:25
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
en viszont tudom. Ha nem orokoltel semmit, akkor adossagot sem tudsz orokolni. Plane nem ot evvel kesobb, es plane nem tudjak raterhelni a te neveden levo ingatlanra, tok mindegy ki vette neked es mikor.
2014. nov. 11. 14:25
 30/49 anonim ***** válasza:
75%

Jólvan azért nem kell ennyire savazni!!

Bárki kerülhet ilyen helyzetbe,és mindig az adott helyzet határozza meg,hogy hogyan viselkedünk.Sose tudhatjuk,hogy mi mit reagálnánk ebben a helyzetben(csak ha benne lennénk).Innen könnyű osztani az észt.

A lényeg,h igen nem lenne helyes dolog elvetetni,inkább szüld meg és utána eldöntöd a sorsát,ha még akkor is így gondolod.De semmiképp ne öld meg.Ez lesz életed legjobb döntése,ha megtartod!! :)

És nyugi,ne parázd túl az egészet :) Mindenre van megoldás.

2014. nov. 11. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!