Ki csúszok az időből igaz?
Pár hete tudtam meg, hogy babát várok. Erre két napja kiderült, hogy az 5 éve halott apukámnak hitele van és nekem kell kifizetni. 5 év alatt hatalmasra kamatozott mert a kezesek sem fizették. Igy előre láthatóan haza fogja vágni a pénzügyi életemet egy jó pár évre ez az egész. Én még tanulok a párom dolgozik. Tőle nem várhatom el hogy fizesse míg én gyesen itthon csücsülök így arra jutottam nem tartom meg a babát. De mensi szerint pénteken töltöm a 11.hetet. Jövőhét péntekig sor kerülhetne "arra"? Vagy már nem? Nem akarom a páromat ezzel lehúzni mégha több éve együtt is vagyunk. El kell mennem dolgozni hogy fizetni tudjam.
Normális választ várok. Tudom mire készülök de sajnos nincs más választásom.
Most írtad le, szeretnél babát....
Akkor most mi a kérdés? Elveteted az alkoholista nem normális apád adóssága miatt?
Valaki (akik úgy látszik nem mi leszünk) nyissa már föl a szemed!!! Menj ügyvédhez! Oldjátok meg!!!!
Ha tényleg csakis ezért, emiatt "szabadulsz meg" a gyerekedtől....meg is érdemled a sorsod. Ne is haragudj...
(#5)
Jaj ne legyél már ilyen nyámnyila!
Keress ügyvédet, mert ez így nem kerek!
"Nem örököltem tőle semmit."
Akkor a hitelt sem tudod orokolni.
Jólvan azért nem kell ennyire savazni!!
Bárki kerülhet ilyen helyzetbe,és mindig az adott helyzet határozza meg,hogy hogyan viselkedünk.Sose tudhatjuk,hogy mi mit reagálnánk ebben a helyzetben(csak ha benne lennénk).Innen könnyű osztani az észt.
A lényeg,h igen nem lenne helyes dolog elvetetni,inkább szüld meg és utána eldöntöd a sorsát,ha még akkor is így gondolod.De semmiképp ne öld meg.Ez lesz életed legjobb döntése,ha megtartod!! :)
És nyugi,ne parázd túl az egészet :) Mindenre van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!