Ki csúszok az időből igaz?
Pár hete tudtam meg, hogy babát várok. Erre két napja kiderült, hogy az 5 éve halott apukámnak hitele van és nekem kell kifizetni. 5 év alatt hatalmasra kamatozott mert a kezesek sem fizették. Igy előre láthatóan haza fogja vágni a pénzügyi életemet egy jó pár évre ez az egész. Én még tanulok a párom dolgozik. Tőle nem várhatom el hogy fizesse míg én gyesen itthon csücsülök így arra jutottam nem tartom meg a babát. De mensi szerint pénteken töltöm a 11.hetet. Jövőhét péntekig sor kerülhetne "arra"? Vagy már nem? Nem akarom a páromat ezzel lehúzni mégha több éve együtt is vagyunk. El kell mennem dolgozni hogy fizetni tudjam.
Normális választ várok. Tudom mire készülök de sajnos nincs más választásom.
Cicám, nem kell otthon csücsülnöd gyesen...mehetsz dolgozni, most nem dolgozol?
Milyen hitel az, amiről te 5 évig nem tudtál?
Szíved szerint TI szeretnétek a babát?
Mit mond a lelkiismereted?
Ilyen esetben a bankba kellene bemenned, elmondani, hogy mi a helyzet és méltányosságból kérni, hogy a következő 1-2 évben minimális törlesztőrészletet fizessetek! Meg fogják adni, legalábbis két bankról biztosan tudom. Utána bölcsibe is mehet a pici, ha más lehetőség nem adódik.
De ez tényleg nem értem ha tied a ház h terhelték rá? Miért neked kéne fizetni?
Mondjuk kíváncsi lennék mit szól a párod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!