Akinek volt mar abortusza legyszive irja le nekem. Mien volt?

Figyelt kérdés
erzesei mien voltak. elmulnak e. vagy mi van utanna?
2014. aug. 26. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

semmi extra, egyik reggel bementem, feltettek a tagitok, az nekem fajt, masnak nem, aznap mas nem tortent, masnap reggel levittek, altatas, ab, ebresztes, par ora mulva eljohettem, aznap meg pihentem, masnak mar ment az elet tovabb, de magabol az abortuszbol sem erzel semmit, nekem utana se gorcsolt.

amugy a nyelvtan oran tenyleg nem art reszt venni, csak mondom.

2014. aug. 27. 14:24
 12/22 anonim ***** válasza:
12-es, érezhetően te sem jártál magyarórára, szöveget értelmezni legalábbis egyáltalán nem tudsz. A kérdés ugyan elég egyedi módon van feltéve, de azért ki lehet venni belőle, hogy a kérdező az abortusz MENETÉRE gondol (segítek: hogy mit csinálnak akkor konkrétan a kórházban)- a 11-es írása pedig azt fejezi ki, hogy az abortusz nem egy agyműtét vagy egy májátültetés, hanem egy jóval egyszerűbb és kevesebb orvosi-nővéri beteg körül szaladgálást folyamat.
2014. aug. 27. 18:45
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Na, közben törölték a nagyeszű 12-es hozzászólását :D

Nem magammal beszélgetek, a törölt 12-re reagáltam.

2014. aug. 27. 18:46
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

kedves most mar 12es :)

de hat tenyleg nem egy agymutet, kb 15 perc az egesz, dokik is mondjak, hogy kis rutinmutet, tobbnyire ket nagyobb mutet kozott csinaljak meg oket

2014. aug. 27. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Én ezt:erzesei mien voltak. elmulnak e. vagy mi van utanna?

úgy értelmezte, hogy nem a műtét menetére kíváncsi, hanem az azt követő érzésékre, hogy mi lesz vele műtét után.

Persze lehet, hogy rosszul értelmeztem.

2014. aug. 27. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok megint. Ha a kérdező esetleg az abortusz utáni lelki érzésekre gondol, akkor az attól is függ, hogy ki milyen okból kell, hogy elvetesse a magzatot. Van akik bűntudatot éreznek, van akik meg megkönnyebbülést, vagy semmit. Én lelkileg felkészültem rá, tudtam, hogy mi fog történni, tudtam hogy nincs más választásom, sem lelkileg sem pedig fizikailag nem voltam felkészülve egy újabb terhességre a 4 hónapos babám mellett. Engem nem érdekel, ha ez miatt elítélnek, mondhatják rám, hogy gyilkos vagyok, ez sem hat meg különösebben. Én tudom, hogy a kislányom, a magzat és a saját érdekemben a lehető legjobb döntést hoztam meg. Nem éreztem semmilyen bűntudatot, vagy depressziót, nem zokogtam órákig. Persze, nem vagyunk egyformák, van akit élete végéig kínoz a bűntudata, pláne ha az abortusz után vetél, vagy nem tud teherbe esni. Én ezt főleg olyan nők körében véltem felfedezni, akiknek tizenévekkel ezelőtt volt abortuszuk, és a durva kaparások miatt sérült a fogamzóképességük. Ma már sokkal kíméletesebb ez az eljárás, persze kockázata még mindig van.
2014. aug. 27. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Csakhogy a korábbi 12-es etikaórára akarta küldeni azt, aki tényszerűen leírta, mi történt vele az abortusz napján a kórházban.
2014. aug. 27. 20:55
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

Én voltam a 12-es. És hát, mint ez lenni szokott, töröltettétek a választ. Ehhez a bátorsághoz külön gratulálni szeretnék.

És nem, kedves 73%-os, akárhogy csűröd-csavarod, természetesen NEM azzal van a baj, hogy ahogy fogalmazol, tényszerűen leírta az illető, hogy milyen volt az abortusza, hanem azzal, AHOGYAN volt szíves beszámolni erről. Hogy aznap "semmi különös" nem történt... A beavatkozásról, melybe a magzata belehalt per "semmi különös"-ként vélekedni gyomorforgató, pláne, ha hozzá is fűzi, hogy az élet ment tovább. Hadd kérdezzem már meg: kié? Ha nem olvasom a bevezetőt, kb. egy foghúzás könnyedségével szembesülök, nem egy ember életének a kioltásával.

Erről ennyit.

És még volt képe belekötni a kérdezői helyesírásba, mintha az lenne a legfőbb baj.

Kedves 73%-os, megtettem neked azt a nagy szívességet, hogy ismét bejelentkeztem. Ha kéjes és perverz örömödre szolgál, ismét töröltess! Jobb lesz tőle ismét a lelkednek, hidd el...

2014. aug. 28. 14:21
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
lelki hatter reszemrol megkonnyebules volt, a tobbit leirtam (11es)
2014. aug. 28. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Sírva toltak a műtőbe, aludtam mikor kihoztak (édesanyám elmondása szerint ) akkor is folytak a könnyeim, 3 éve volt lassan, egyre rosszabb, nem lett jobb, nem enyhült (számomra) a fájdalom, nagyon bánom, bár azóta új párom van, még is minden nap a babával kelek és fekszem.

Nem tudom leírni mit éreztem akkor. Nem testileg, mert az "nem érdekel" ... lelkileg...

És igen azért vetettem el mert nem kellett az apának, és nem mertem bevállalni egyedül. Egyedül esélyem sem lett volna tisztességesen felnevelni a picit. Így inkább úgy döntöttem ahogy.Azóta csak gyógyszerrel alszom.

Nem sorolom.....

2014. szept. 6. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!