Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A férfinek nincs joga dönteni...

A férfinek nincs joga dönteni az abortuszról?

Figyelt kérdés
Nem döntheti el, hogy akar e gyereket vagy sem, egyedül a nő dönthet. Ez helyes?
2014. aug. 5. 06:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
96%

Egy hülye dolog jutott eszembe.

Régen a vonatokon a szabályzatban le volt irva, valahogy így:

Az optimális szellőzés érdekében csak a vonat egyik oldalán nyissák ki az ablakot. Amennyiben az utasok nem tudnak megegyezni, legyen a menetirány szerinti bal oldal.

Hogy jön ez ide?

Úgy hogy a gyerekvállalás két ember közös döntése.

Amennyiben ez nem valósül meg, egy felsőbb szerv(emberi jogok) dönt. És úgy a logikus hogy annak a javára dönt, akinek az életét jobban befolyásolja. És ez a nő.

Nekem komoly problémáim voltak az első terhességem alatt, de ezt vállaltam. Most a második picivel vagyok terhes, pontosan tudom mire számíthatok, de vállalom. Viszont 100%ban megértem azt aki nem.

(ugyanis a közhihedelemmel ellentétben nem a kamaszlányok adják az abortuszok nagyjat ki, hanem harmincas nők, gyakran családanyák)

2014. aug. 5. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!