Terhes vagyok, de nem tudhatják meg, kitől. Így hogy mondjam meg itthon? Hogy lehet kikerülni a kérdéseket?
A kérdéseket csak úgy tudod kikerülni, ha valamennyire "kielégítő" válaszokat adsz a szüleidnek.
Sose fognak nyugtot hagyni neked, erre jobb, ha felkészülsz. Plusz valószínűleg minden lépésedet figyelni fogják.
"Anya,terhes vagyok. Nem szeretném megtartani, így szeretném a segítségedet kérni. Kérlek ne kérdezd, hogy ki az apa, nem szeretném nagy dobra verni. Tud róla, rám bízta a döntést.
Mondd azt, hogy tőlem van a gyerek!
Mennyit kaptál amúgy az aktusért?
adott egy kb 50es pasas, aki nem tud (nem akar, mert kiveszi időben?) védekezni...mit vártál?
felvilágosítás nulla???
Mert ti olyanról nem hallottatok még, hogy valaki gyógyszer mellett lesz terhes?
Nem ötvenes, 31 éves. De belehet fejezni a beszólogatásokat, mert most nagyon nem erre van szükségem.
újabb bogyó mellett lettem terhes
itt minden 2. nőnek úgy sikerül, van itt valami mágia, többet is jövök ide, mert még nekem se fog hatni!
OFF
64%-os válaszadó nagyon bepörgette magát. Esetleg ő is elmesélhetné, hogy vele mi történt. Bocsánat, de most tényleg nincs helye a fikázásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!