Mit csinaljak itthon anyummal? Unatkozunk
sminkeljétek ki egymást fessétek ki egymás körmeit csináljátok meg egymás haját youtuben van egy csomó sminkes videó azokból is lehet próbálkozni nagyon szépek
nézzetek meg egy filmet
mondjuk, nem értem, miért nem lehet társasozni.nem csak gyerekeknek valók vannak...
de lehet kártyázni, sakkozni, malmozni, ilyesmik.
(amúgy az én anyukám erre azt mondaná, s egész életében mondja is, hogy házi, illetve kerti munkát kell csinálni...nálunk ilyen sose volt, hogy pihenés, unatkozás főleg nem. kizárólag dolgozni lehet(ett).
Én mondjuk szeretem a társast, a monopoly is jó, de gózni és cashflowzni szeretek legjobban. Szerezzetek be 1-1-et mindkettőből. :) Meg csináljatok jégkását. :D
Go: [link]
Cashflow: [link]
Go pályát akár rajzolhattok is rajzlapra, és fehér vs színes kavicsokkal vagy babokkal is játszhatjátok. :)
De biztos van go online is, aol tudtok egymás ellen menni...
Cashflow van online, azt tudom, ott lehet létrehozni játékot, amiben csak ti vagytok. Vagy meg lehet venni torrentfutártól a pc-s verziót (ahhoz 1 gép elég és egymás mellé ültök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!