Bár mikor le jön barátnőm mindig unatkozunk nem tudunk semmit ki találni amit ketten tudnánk csinálni itthon és ez nekem szarul esik unatkozunk tippet?
Ilyen rengeteg helyesírási hibát látva, esetleg tanulhatnátok együtt.
Bármikor (amikor) lejön (a) barátnőm, mindig unatkozunk. Nem tudunk semmit kitalálni, amit ketten tudnánk csinálni itthon, és ez nekem nagyon szarul esik. Unatkozunk. (Van valami) tippetek?
hány éves vagy?
mert ha ilyet kérdezel 16 vagy 14 lehetsz..
nem bántiból de elmehettek sétálni vagy biciklizni vagy mozi vagy soroljam még?
írj kíváncsi vagyok a véleményedre
Ilyenkor nyáron alap, hogy Balcsi, Margitsziget,közös játékok, akár szabadidős, akár kártya, ilyesmi.
Amúgy meg nagyon tudom ajánlani a láthatatlan kiállítást is, szerintem nagyon jó kapcsolatépítő program. (érdemes figyelni az ilyeneket is)
Esős, unalmas napokon: szex..:D
Mondjuk nem tudom, mióta vagytok együtt, de ha még csak 20 vagy gondolom nem 10 éve, és azért az elég baj ha már most unatkoztok egymás mellett nem?:/
Hiszen tényleg bárhol bármit lehet csinálni azzal a személlyel aki a párod és a másik feled.
Lehet egy kiadós beszélgetés is jó program lenne a ti esetetekben. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!