Terhes vagyok, de nem tudhatják meg, kitől. Így hogy mondjam meg itthon? Hogy lehet kikerülni a kérdéseket?
"Én azt gondolom"
Akkor rosszul hiszed. Bizony, tökéletes szedés mellett is van esély a terhességre. Tény, hogy kicsi, de van.
Igaz, hogy gyakorin kicsit meglepően sokan mondják azt, hogy védekezés ellenére lettek terhesek, én is valószínűnek tartom, hogy fele sem igaz.
De ismeretlenül nem mondhatod biztosan valakire azt, hogy biztosan csak idióta volt, és cseszte normálisan szedni. Mert bizony lehet, hogy ő az a 0,1%.
Gusztustalan, ahogy így ismeretlenül, arc és név nélkül miket írogattok bajban lévő embereknek. Szerintem sem éppen vidám dolog az abortusz, de elhihetitek, aki rákényszerül, az sem jó dolgában teszi. Épp elég szenvedés neki elviselnie a tettei következményét, nem kell, hogy még ilyen senkiházik bele is rúgjanak.
Vagy talán majd tartod a hátad, ha a kérdező a pszichiátrián köt ki, vagy leugrik egy házról a kedves hozzászólásaid miatt?
Jah, azt már, nem?
Örülj neki, hogy nem voltál még ilyen helyzetben, és fogd be.
milyen érdekes, hogy nem egy suhanc 18 évestől maradt úgy a kislány, hanem a gazdag cégtulajdonostól...
lehet remélte, hogy majd megoldódik az élete, de csattant. rosszul sült el a terve.
ha annyi ember maradna terhes RENDES!!!! szedés mellett mint itt gyikon, akkor betiltanák az összeset, mert nem hat egyik se rendesen!!!
Akkor is gusztustalan, ahogy viselkedtek. Nem ismeritek, nem tudtok róla semmit.
Képzeld, én már láttam olyat is, aki spirál mellett esett teherbe ikrekkel, pedig arra se nagy az esély.
De neki csak sikerült, ráadásul rögtön két gyerek.
Eszetekbe sem jut, hogy ezekkel a mocskolódó kommentekkel milyen maradandó lelki sérüléseket okozhattok egy egyébként is bajban lévő fiatal lánynak.
Szánalmas, hogy felnőtt ember létetekre így viselkedtek. Kicsit magatokba is nézhetnétek, mert nem hiszem el, hogy ti hibátlanok vagytok.
ha nem tetszik az igazság, akkor nem kell idejönni.
a szülei majd mit mondanak?
jól van lányom, ügyes vagy! büszkék vagyunk rá.
ez nem a lelkisegély, ha az kell, hívja azt. több ember írta ua-t, egy felnőtt tudja kezelni, ő egy pisis, de most az élet csúnyán megbüntette, hát még amit kap a szüleitől, nem teszi zsebre!
"ha nem tetszik az igazság"
Jah, bocs, nem tudtam, hogy az az igazság, amit te állítasz....
Értelmes szülő meg nem kicseszi a gyerekét az utcára, ha az bajba kerül, hanem mellé áll. Tudod, ez lenne egy szülő dolga.
igen a szülő nem teszi utcára, a gyerek meg nem dug az anyja főnökével, miért nem dugott mással? van még ezer meg ezer ffi. egy normális gyerek nem tol így ki az anyjával. gusztustalan. anyja hogy megy így dolgozni ha kiderül? éghet a képe, hogy milyen egy riherongy lánya van. büszke lehet rá, dagadhat a mája, hogy milyen ügyes kis lányt nevelt.
égne a képem, és bizony ezek után levenném róla a kezem, kapna fedelet a feje fölé, enni, tiszta ruhát, de ennyi, ha ilyen ügyes, úgyis tudna miből pénzt csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!