Terhes vagyok, de nem tudhatják meg, kitől. Így hogy mondjam meg itthon? Hogy lehet kikerülni a kérdéseket?
Ki mondta, hogy kovetkezo is lesz? Menjel mar ...
Tipikus, ostoba ember vagy. "Valoszinu" havonta jar majd.
Igen feleloseg egy gyerek! Lehet neked nem az , mert egy putriba is megszulned es nevelned ot 18 evig a segelybol, de mas azert nem igy gondolkozik.
nem élek putriban, nem is szülnék oda
mert előbb tanultam, dolgozok és majd utána szülök
de sose tudni lehet majd nálam se hat a tabi, anyám főnöke nő, apué ffi, igaz, hogy 70-es ... de ki tudja...
fogadd be a kiscsajt meg a kölykét!
:). Jo.
Nyugodj meg majd linkelek. Inkabb erezze magat sz*rul egy ember az abortusz utan, mint, hogy egy gyerek tonkre menjen
Na hát heló...
Én még nem írtam ide,de nekem az lenne a meglátásom,hogy mostanában elég sok olyan kérdés van terhesség,és terhesség megszakítás témában,amit úgy kezdenek,hogy 17 éves lány vagyok..Terhes vagyok...
17eves vagyok és terhes.vagyok a másodikkal...
17 éves vagyok és a babám nem szopozik..
Most 17 éves vagyok és nem mondhatom meg ki az apa...
Aztán volt olyan,hogy 17 éves vagyok van már egy babám, jön a második és a párom ki akar menni Angliába.. Szerintetek menjek? Jól élünk dolgoztam diakmunkat..
Vagy sok 17 éves tinimami,és mindnek ugyan az az írás stílusa,vagy egy gyerek szórakozik.
Ami valószinű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!