Terhes vagyok, de nem tudhatják meg, kitől. Így hogy mondjam meg itthon? Hogy lehet kikerülni a kérdéseket?
jó ez tuti kamu. ha nem lenne az, leírná, mert itt aztán bármit le lehet írni!
ne etessük a trollt!
Teljesen mindegy, hogy kitől van, kötelezni nem kötelezhetnek rá, hogy elmond, viszont a szüleidnek mindenképpen el kell mondanod, hogy terhes vagy, mivel ugyanis nem vagy nagykorú, így ha el akarod vetetni, akkor ahhoz szülői belegyezés kell.
Tehát tettél, amit tettél, vállald érte a felelősséget!
Beszélj az apukával :)
Ha sokkal idősebb, fizetheti az abortuszt, és kiadhatja magad az apádnak. Gondolom nem tini szerelemből fogant a gyereketek.
Amúgy az őszinteség a legjobb. Akkor is, ha ezzel elindítasz egy lavinát.
Figyu, én megértem a helyzeted, én is most leszek csak 18 és apám korúval van "kapcsolatom". Még szép, hogy nem dicsekszem vele a szüleimnek, sőt, senkinek.
Ha gondolod, priviben beszélhetünk, mert itt csak szét fogják bombázni a kérdést.
Többiek: Nem kell ahhoz konkrétumot mondani, hogy válaszolj a kérdésre, mert nem a gyerek apja a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!