Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » En nem bantam meg az abortuszt...

En nem bantam meg az abortuszt. Letezik ilyen?

Figyelt kérdés

Itt riogattak masok, hogy majd a "szulinapjan" meghasad a szivem, hogy hany eves lenne a gyerek, stb, szokasos dumak.

De miert nem lehetett mar akkor felfogni, hogy nem vallalhattam be a babat, nem akartam megtartani? Miert lenne lelkiismeretfurdalasom egy 8-10 hetes sejtcsomo miatt?

3 eve tortent, imadom a gyerekeket, megis kb fel evente ha eszembe jut az abortusz...

Miert kell mindenkit riogatnotok?

2014. júl. 22. 21:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
77%

Van egy mondás:

Egy nő két dologért tesz meg mindent. Hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke.

Akik szidnak, orditoznak, hogy micsoda bűn az abortusz, szerencsére soha nem kerültek olyan helyzetbe, hogy nem akarják a babát. Nekem volt ilyen.

Telefonon közöltem az apával. Azóta sem láttam, csak futólag. Én beléptem a pizzeriaba, ő meg kiszaladt.

Nem láttam más kiutat, mint az abortusz. Nem is bántam meg.

Azért éreztem szörnyen magam, mert megkönnyebbültem.

Mondjuk, itt gyk-n én is a falnak szaladok a sok "egy hete szedem a tabit és egész este dugtunk a pasimmal védekezés nélkül, lehetek terhes?" kérdéstől én is rosszul vagyok.

Szóval azt tudom javasolni mindenkinek: ne ítélkezz, hogy ne ítéltess.

2014. júl. 27. 08:44
 52/57 anonim ***** válasza:
18%
Kedves utolsó! Én nem ítélkezem, de azt hiszem, akiben egy kis emberség is van, az egy ilyen tett után érez legalább egy kis megbánást. Lényegtelen, hogy miért tetted, azt is elhiszem, hogy nem láttál más kiutat,sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de azt nem hiszem, hogy normális ember egy csepp megbánást sem érez ilyenkor. Úgy gondolom, te is megbántad valamilyen szinten, ha embernek tartod magad.
2014. júl. 27. 10:39
 53/57 anonim válasza:
21%

Szia

kívánom h a gyereked sose tudja meg h mit tettél . Mert szerintem ha téged nem -de ő biztos h megszenvedné ezt az esetet :( viszont az gusztustalan h így beszélsz az általad megölt GYERMEKEDRŐL , ö semmiröl sem tehet ,de mindent lát , mert akár hiszed akárnem jobban él benned mint gondolnád . Es a halál után lehet h szembetalálkozol az általad "sejtcsomónak " vélt apró EMBERREL akit te nem ismersz de ő nagyon is ismer téged mert ott van veled csak nem látod , de hidd el majd amikor a születendő gyermekedet dajkálod akkor fogod érezni azt a gyötrő FÁJDALMAT amit ez a kis LÉLEK érzett meletted eddíg ... en szegény gyermeket sajnálom nem téged .... :'( : ((((((((

2014. júl. 28. 13:02
 54/57 anonim válasza:
27%
Nagyon kuváncsi vagyokba válaszodra . Utolsó voltam :(
2014. júl. 28. 13:04
 55/57 anonim ***** válasza:
60%

Nézd, a többség bizony elvárja, hogy igenis halj bele a bánatba, amiért azt a pici életet nem engedted megszületni és életed végéig kínlódj a pokol tüzén miatta, blabla. Én azt gondolom, hogy minden esetben joga van az embernek dönteni ilyen kérdésben, akkor is ha lenne miből felnevelni, egészséges is lenne, de mégsem akarják. Hiszen minimum legalább 2 ember életét változtatja meg, forgatja fel és ennek a 2 embernek szíve joga eldönteni,'hogy akarják-e ezt a változást vagy sem.

Nem bántad meg, ezek szerint az akkori körülményeid és lehetőségeidhez mérten jó döntést hoztál.

Én egyébként magában a kérdésben semmi kiborítót nem találok, megkérdezte, hogy létezik-e ilyen, létezik, erre láthattuk az élő példát. Nem kellene elvinni mindent a mocskolódás irányába.

2014. júl. 31. 19:25
 56/57 anonim ***** válasza:
31%

" 2 embernek szíve joga eldönteni,'hogy akarják-e ezt a változást vagy sem."

Undorító, ahogy egy gyerek életéről így gondolkodsz!Nincs joguk dönteni a szülőknek sem a gyerek életéről! Senkinek nincs joga! Ha már megfogant, ver a pici szíve, az a gyerek bizony él és senkinek nincs joga megölni! És...Igen, elvárható lenne, hogy egy ilyen tett után legalább egy minimális megbánás legyen benne. Esélyt sem adott annak a gyereknek. ÉRTED? Fel tudod ezt fogni? Gondolkozzál már el egy kicsit, mielőtt baromságokat írsz! És attól mert van olyan érzéketlen ember, aki megbánás nélkül meggyilkoltatja a saját gyerekét, még ez nem legalizálja morálisan az abortuszt.Attól mert élnek ilyen emberek, még gyilkosság marad az abortusz!

2014. aug. 1. 08:56
 57/57 Viktoria1978 ***** válasza:
33%
Az utolsoval teljesen egyetertek. Van fogamzasgatlas, mindenki vallalja tettenek következmenyet, igy lenne normalis. Olvastam mar itt olyat is, hogy parazitanak mondta par hetes babajat egy nö, ha annak lehet nevezni. Az abortusz egy kegyetlen dolog. A kerdezö együtt tud elni tettevel, de ez kit erdekel. Ez a kerdes csakis provokalas. A kerdezö biztos jokat nevet, de tegye ez is kit erdekel? Minden rossz amit cselekszünk eletünkben visszakapjuk egyszer, de duplan. Tovabbi szep estet.
2014. aug. 1. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!