En nem bantam meg az abortuszt. Letezik ilyen?
Itt riogattak masok, hogy majd a "szulinapjan" meghasad a szivem, hogy hany eves lenne a gyerek, stb, szokasos dumak.
De miert nem lehetett mar akkor felfogni, hogy nem vallalhattam be a babat, nem akartam megtartani? Miert lenne lelkiismeretfurdalasom egy 8-10 hetes sejtcsomo miatt?
3 eve tortent, imadom a gyerekeket, megis kb fel evente ha eszembe jut az abortusz...
Miert kell mindenkit riogatnotok?
Kit érdekel, hogy nincs lelkiismeret furdalásod az abortuszid miatt?? Ilyet kiírni....nem,hogy befognád a szád.
Már majdnem hogy úgy tűnik,hogy büszke vagy rá,hogy nincs lelkiismeretfurdalásod....
Rengeteg gyerek van az árvaházakban, ha esetleg nem tudnád.
Nem nyertem meg az ötös lottót, csupán kihevertem a családom és a gyerek apjának a halálát, lett új párom, munkám, és örököltem egy 3 szobás kis lakást.
Én megertelek kérdező, de te is értsd meg a válaszolókat.
Amúgy felcukkoljátok és szidjátok utána.
Nekem is volt abortuszom, és nem bánom.
Azóta a második gyermekemet várom.
Én még mindig azon gondolkodok: vajon ezt a kérdést miért kellett felrakni?
Mert ahogy látom, itt mindenki le lett pontozva...
Unatkozott.
Először előadta a szuperintelligens sejtcsomózást, majd mikor azzal szembesült, hogy minden erőfeszítése ellenére senki nem ült fel a szánalmas provokációjának, akkor átment bűbájba, és hirtelen elkezdte félteni a szerencsétlen sorsú, árvaházi kisgyermekeket...
Majd egy huszárvágással kiheverte a párja elvesztésén érzett gyászt, lerázta magáról az őt nyúzó rokonokat, akiktől egy kis(!) lakást - 3 szoba - örökölt, és egy másik pasit bepalizva egyből azon fáradozott, hogy életet adjon egy, a sejtcsomó létet elkerülő, a féltestvérét abortuszban elveszített gyermeknek.
Könnyen lehet, hogy külföldön él, és nem tud mit kezdeni magával.
De az örvendetes, hogy élénk a fantáziája...
És őt is anya szülte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!