Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » En nem bantam meg az abortuszt...

En nem bantam meg az abortuszt. Letezik ilyen?

Figyelt kérdés

Itt riogattak masok, hogy majd a "szulinapjan" meghasad a szivem, hogy hany eves lenne a gyerek, stb, szokasos dumak.

De miert nem lehetett mar akkor felfogni, hogy nem vallalhattam be a babat, nem akartam megtartani? Miert lenne lelkiismeretfurdalasom egy 8-10 hetes sejtcsomo miatt?

3 eve tortent, imadom a gyerekeket, megis kb fel evente ha eszembe jut az abortusz...

Miert kell mindenkit riogatnotok?

2014. júl. 22. 21:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
40%
Kedves 32-es! Sajnálom az első kisbabádat! Teljesen normális emberi érzésekről írsz. Én nem is amiatt szánom a kérdezőt elsősorban, mert ez tette, hanem, mert így beszél az egészről. Kívánom, hogy a gyerekedben lelj sok örömöt és enyhüljön a fájdalmad!
2014. júl. 23. 12:13
 32/57 anonim ***** válasza:
58%

Kit érdekel, hogy nincs lelkiismeret furdalásod az abortuszid miatt?? Ilyet kiírni....nem,hogy befognád a szád.

Már majdnem hogy úgy tűnik,hogy büszke vagy rá,hogy nincs lelkiismeretfurdalásod....

2014. júl. 23. 13:08
 33/57 A kérdező kommentje:

Rengeteg gyerek van az árvaházakban, ha esetleg nem tudnád.

Nem nyertem meg az ötös lottót, csupán kihevertem a családom és a gyerek apjának a halálát, lett új párom, munkám, és örököltem egy 3 szobás kis lakást.

2014. júl. 23. 13:09
 34/57 anonim ***** válasza:
15%
Aha persze én meg el is hiszem.
2014. júl. 23. 13:10
 35/57 anonim ***** válasza:
23%
Igen azért vannak árvaházba mert a szülők nem mondanak le róluk, hogy 18 év után az egyben megkapott családit is lenyúlják tőlük nem azért mert nem fogadnák őket örökbe.
2014. júl. 23. 13:11
 36/57 A kérdező kommentje:
Anyukám árvaházban dolgozott, a fele ottlévőről lemondtak a szülei és nem kellettek senkinek. És most kicsi, 5 év alatti gyerekekről beszélek.
2014. júl. 23. 13:13
 37/57 anonim ***** válasza:
82%

Én megertelek kérdező, de te is értsd meg a válaszolókat.

Amúgy felcukkoljátok és szidjátok utána.

Nekem is volt abortuszom, és nem bánom.

Azóta a második gyermekemet várom.

2014. júl. 23. 13:51
 38/57 anonim ***** válasza:
80%

Én még mindig azon gondolkodok: vajon ezt a kérdést miért kellett felrakni?

Mert ahogy látom, itt mindenki le lett pontozva...

2014. júl. 23. 13:51
 39/57 anonim ***** válasza:
45%
A kérdés kamu,a kiírója csak provokálni akar...
2014. júl. 23. 14:07
 40/57 anonim ***** válasza:
66%

Unatkozott.

Először előadta a szuperintelligens sejtcsomózást, majd mikor azzal szembesült, hogy minden erőfeszítése ellenére senki nem ült fel a szánalmas provokációjának, akkor átment bűbájba, és hirtelen elkezdte félteni a szerencsétlen sorsú, árvaházi kisgyermekeket...

Majd egy huszárvágással kiheverte a párja elvesztésén érzett gyászt, lerázta magáról az őt nyúzó rokonokat, akiktől egy kis(!) lakást - 3 szoba - örökölt, és egy másik pasit bepalizva egyből azon fáradozott, hogy életet adjon egy, a sejtcsomó létet elkerülő, a féltestvérét abortuszban elveszített gyermeknek.

Könnyen lehet, hogy külföldön él, és nem tud mit kezdeni magával.

De az örvendetes, hogy élénk a fantáziája...

És őt is anya szülte...

2014. júl. 23. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!