Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » En nem bantam meg az abortuszt...

En nem bantam meg az abortuszt. Letezik ilyen?

Figyelt kérdés

Itt riogattak masok, hogy majd a "szulinapjan" meghasad a szivem, hogy hany eves lenne a gyerek, stb, szokasos dumak.

De miert nem lehetett mar akkor felfogni, hogy nem vallalhattam be a babat, nem akartam megtartani? Miert lenne lelkiismeretfurdalasom egy 8-10 hetes sejtcsomo miatt?

3 eve tortent, imadom a gyerekeket, megis kb fel evente ha eszembe jut az abortusz...

Miert kell mindenkit riogatnotok?

2014. júl. 22. 21:19
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem az, hogy most 8 hónapos terhes vagy szinte biztos, hogy kamu,( ez a te védekezési reakciód) de ez nem is lényeg. Azt, hogy ezt kiírtad, csak rólad árulkodik, hogy milyen érettlen vagy nem csak 3 évvel ezelőtt, hanem sajna most is.Mert, hogy cicázni felelőtlenül volt eszed, csak a védekezés volt magasröptű gondolat számodra, meghaladta az IQ-dat.Az abortusz csak a butaságod és a felelőtlenségednek a következménye volt. Miért is? Azért, mert tudhattad (volna), hogy egy gyerek vállalása mivel jár és azt is tudnod kellett (volna), hogy ahhoz, hogy vállald nincsenek meg a megfelelő feltételek - nem vállalhattad be - ugyebár!Meg lehet és meg is kell előzni a 8-10 hetes csomókat. Ez ilyen egyszerű.
2014. júl. 23. 18:03
 42/57 anonim ***** válasza:
18%
Elég sz.r lehet neked anélkül is, hogy ezt bár ki is kívánná . Szánalmas vagy, sajnállak, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni és itt előadod magad, hogy hú de jó már neked, nekünk meg milyen rossz már...
2014. júl. 23. 18:08
 43/57 anonim ***** válasza:
18%
Annál többet senki sem tud neked ártani, mint amit te magadnak.Nem szállhatunk veled ringbe, győztél a magadnak való ártásban. Most új feladatot kellene megvalósítanod, győzzd le a saját hülyeségeidet, az írásaidból itélve nem lesz könnyű.
2014. júl. 23. 18:14
 44/57 anonim ***** válasza:
Tiniknek és nem tiniknek: mindent meg lehet akadályozni, főleg egy nemkívánt gyereket!Anyák, apák ti is mind felelőtlenek vagytok, amikor nem beszélte nyíltan a fiaitokkal, és lányaitokkal a megelőzésről. Ez a TI feladatotok, nem pedig az iskoláké!
2014. júl. 23. 18:20
 45/57 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon belefáradtam, hogy magyarázkodjak...pedig mélységesen elítélem az abortusznak még csak a gondolatát is... két baba elvesztése után (nem, nem abortusz), én már csak egyet mondok : Kívánom, hogy minden rendben menjen a szülésednél, és a maradék kihordási idődnél, egészséges, gyönyörű babát kívánok neked! Éljetek boldogan!!!
2014. júl. 23. 18:49
 46/57 anonim ***** válasza:
21%

Tiniknek és nem tiniknek: mindent meg lehet akadályozni, főleg egy nemkívánt gyereket!Anyák, apák ti is mind felelőtlenek vagytok, amikor nem beszélte nyíltan a fiaitokkal, és lányaitokkal a megelőzésről. Ez a TI feladatotok, nem pedig az iskoláké!

Nem beszél velük a védekezésről oké, sok szülő beleesik ebbe a hibába. De azt sem mondják, hogy éljenek nemi életet szülőket átverve csinálja akkor nem más felelőtlen hanem aki átveri a szüleit.

Másrészt aki a mai világban nem tud utánanézni az interneten az életképtelen.

2014. júl. 23. 18:56
 47/57 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyok abortuszpárti, de nem is ítélem el kapásból, mert vannak helyzetek, amikor tényleg jobb a gyereknek. Viszont ez a kérdés csak önigazolás akart lenni és ahogyan már előttem is írták, semmi más célja nem volt, mint lecsapni a negatív kommentekre... Valóban elég undorító dolog így hencegni azzal az abortusszal. Kedves kérdező, én nem ítéllek el az abortuszod miatt, nyilván azért nem bánod mert jól döntöttél, de 8 hónapos terhesként a föld alá kellene süllyedned hogy ilyet és ilyen stílusban kiírsz. Mindennek megvan a maga módja...
2014. júl. 24. 15:54
 48/57 anonim ***** válasza:
31%
Mások vagyunk mind. nekem nem volt abortuszom, csak megfordult a fejemben 17 évesen, amikor késett a vérzésem védekezés mellett. Nem tudott senki más erről, csak az akkori barátom és a nődoki. Azóta is csomószor eszembe jut, hogy mekkora marha voltam, hogy az abortuszra egyáltalán gondoltam is. Hála Istennek nem voltam terhes. Azóta majdnem 10 év eltelt, férjhez mentem pár hónapja, egy sokkal jobb emberhez. Ugyanis az exnek, több mint 10 évvel idősebb révén sem jutott eszébe más, csak az ab. Azóta már beszélgettem erről olyannal, akivel érdemes, és mégis néha bánt, hogy milyen meggondolatlan és gyerek voltam (bőven éretlen a szexhez). De a Te életed, lelked más, egészségedre.
2014. júl. 25. 12:44
 49/57 anonim ***** válasza:
58%
Na végre valaki, aki bvállalja, hogy bizony 17 évesen az emberek általában éretlenek a szexre, mert ez valóban így van.
2014. júl. 26. 17:17
 50/57 anonim válasza:
39%
Kedves kérdező. Tudod te mennyi nő van aki bármit megadni csak h lehessen egy sejtcsomója?? Irogatod a baromságokat,mindezt 8 hónapos terhesen?!Magadat riogatod azzal hogy felraktad ide a kérdést.Ráadásul nem is akárhogy!Inkább foglalkoznál a pocakodban levő kicsivel,ha meg bajod van beszéld meg a pároddal.Nem azért háborodtam fel,mert elvetetted,hanem ahogy így beszélsz róla.Sejtcsomó....b...meg!!!!!!!!!!!!!!!!4
2014. júl. 26. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!