Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » En nem bantam meg az abortuszt...

En nem bantam meg az abortuszt. Letezik ilyen?

Figyelt kérdés

Itt riogattak masok, hogy majd a "szulinapjan" meghasad a szivem, hogy hany eves lenne a gyerek, stb, szokasos dumak.

De miert nem lehetett mar akkor felfogni, hogy nem vallalhattam be a babat, nem akartam megtartani? Miert lenne lelkiismeretfurdalasom egy 8-10 hetes sejtcsomo miatt?

3 eve tortent, imadom a gyerekeket, megis kb fel evente ha eszembe jut az abortusz...

Miert kell mindenkit riogatnotok?

2014. júl. 22. 21:19
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Latom nehezedre esik tullepni a sejtcsomon:)) 12. het utan mar hasonlít egy emberhez, akkor mar nem sejtcsomo. Eeeeerted?:))))

Nem onigazolas, csak ma leszolt itt egy no egy kerdesnel es eszembe jutott

2014. júl. 22. 22:33
 12/57 anonim ***** válasza:
30%
Jobb is annak a kis magzatnak. Csak a születendő gyereked sajnálom. És amúgy is tudod,Isten nem ver bottal.
2014. júl. 22. 22:36
 13/57 anonim ***** válasza:
26%

Mert attól vagy ember hogy hasonlítasz az embere?

A majom 98%-ra hasonlít az emberre. Remélem párodnak több esze van mint neked.

2014. júl. 22. 22:36
 14/57 anonim ***** válasza:
62%
Tarthatod felelősségteljes döntésnek az abortuszodat, de felmerül a kérdés, hogy mégis hogy estél teherbe ugyanezzel a felelősségérzettel, ha annyira nem akartad?? Feltettél egy kérdést saját magadnak? Mégis kinek akarsz bizonyítani? Elképzelem, hogy remegve vártad az első negatív kommentet, hogy lecsaphass. Igazán szánalmas. Ideje lenne befele figyelned...
2014. júl. 22. 22:40
 15/57 A kérdező kommentje:
Mi van? Miert lattok bele mindent a kerdesbe, mikor csak eszembe jutott és feltettem?
2014. júl. 22. 22:57
 16/57 anonim ***** válasza:
35%

Nézz utána milye van annak a 8-10 hetes sejtcsomónak.Az már akkor is egy komplett ember,te meg nem tudod mit tettél,talán jobb is ha nem tudod felfogni,mert belehalnál a bűntudatba,és a fájdalomba.

Lehet cinikusan viselkedni,meg leszólóan nyilatkozni,ős anyázni,attól még nem lesz kisebb súlya a tettednek.

2014. júl. 22. 23:22
 17/57 anonim ***** válasza:
31%
Mellesleg gratulálok,hogy még volt is pofád kiírni ezt a "kérdést".Döngessed is csak a melled,hogy megölted a magzatodat,meg még bólogassanak is hozzá a .... nem is tudom,ha az abortuszt ellenzők ősanyák akkor az abortuszt pártolók mik? Szar anyák?????!!!! lehet lepontozni,,.,.
2014. júl. 22. 23:24
 18/57 Viktoria1978 ***** válasza:
61%
sziasztok! Ez a kerdes valoban csakis azert irodott,hogy varva egy negativ hozzaszolasra lecsaphasson ezzel a tennyel, hogy terhes. Es? Büntudat avagy bmi, hogy ezt a babat miert vallaltad a masikat miert nem? Gondolom sokat unatkozol ezert irrigalod itt a nöket. En is babat varok, 12 hetes vagyok es a 8 heten uh-on lattam, hogy mozog a babam, Ö nem egy sejtcsomo. Akkor mar volt feje, törzse, karja, laba. Engem a sajat anyum probalt meg ravenni az abortuszra. Volt amikor kisertesbe estem es elgondolkodtam rajta, de azon is, ha ezt megteszem, a sajat gyerekemet tepetem darabokka ezzel a tudattal együttelni en nem tudom hogyan lehet. En örülök a babamnak. Szeretettel varjuk a kistesot. Boldog babavarast kivanok.
2014. júl. 22. 23:42
 19/57 anonim ***** válasza:
88%

Kérdéstől függetlenül:

Én meg azt nem értem, nektek miért fáj, hogy egy nő abortuszra megy?

Ti vetették el? Szenvedtek az Ő döntése miatt? Nektek rosszabb lett az életetek?

Gondolom nem. Én néha kiborulok az itt lévő, beszűkült kismamákon/meddő nőkőn/és unatkozó háziasszonyokon(TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!).

Nem vagyok anya (abortuszom sem volt) még a 2x-et sem töltöttem be, de bennem több empátia van, mint az összes ilyen kis átkozódó, megkeseredett nőben.

Nem tudom mit vártok ezektől az emberektől, gondolom, hogy évekig sírjanak és az egész életüket bűntudatban éljék le, magukat ostorozva, mert nem tudtak életet adni fiatalként/elvált anyaként vagy több gyermek mellett/ problémás férjjel sz.r anyagi/családi háttérrel a hátuk mögött. És még nem soroltam fel az összes az indokot.

Hál'istennek nem ti úgy nevezett ab.ellenző fanatikusok döntettek más emberek sorsa felett, valamint nem sárdobálásaitoktól lesz egy nőből jó vagy rossz anya, de akkor is vérlázítóak tudtok lenni.

És még ti vagytok oda magatokért...

A kérdéstől még mindig függetlenül írtam! Mert eleve kissé provokáló a kérdező stílusa, de amúgy meg egy tininek is hasonlókat kívántok/írtok, szóval kijött belőlem.

2014. júl. 22. 23:58
 20/57 anonim ***** válasza:
63%
A kérdező nem azt írta, hogy nem bántja az abortusz, hanem azt, hogy nem sír minden évben, nem gyújt gyertyát stb. Akkor neki az volt a legjobb döntés. Én elvetéltem 10 hetesen, felfogtam, hogy baj lehetett a kicsivel, lezártam. Nem gondolok rá, hogy most mennyi idős lenne stb. Most megint terhes vagyok a 2. gyerekemmel rá koncentrálok. Akik szerint meg meg se érdemli az új picit, na ti mivel vagytok különbek? Jártatok a kérdező cipőjében? Tudjátok, hogy miért nem vállalhatta?
2014. júl. 23. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!