Nem tudtam meggyőzni a párom, hogy tartsuk meg a babánkat ma ment abortuszra. Hogyan lehet ebbe beletörődni?
69-es: Mondd csak feltűnt, hogy ez az asszony már kétszer szült? Sikerült felfogni, hogy nem a darázsderekát, meg a dudáit féltette?
És te, ha úgy gondolod, tiszta ki.aszás egy nővel gyereket a világra hozatni, akkor szerinted mennyire tetted tönkre anyádat? Ja, hogy az élet csak neked jár? Hogy az tök lényegtelen, anyád mennyire csúnyult beléd, lényeg, hogy a te napsugár lényed beragyogja a világot?
Hogy merészelsz pelenkásként a világról f.ngnyi ismeret nélkül aljas gyilkosságok mellett kardoskodni? Szerinted anyádnak is ezt kellett volna tennie...?
A rohadt életbe!
25èves vagyok,egy 5èves Kisherceg,ès egy 5hetes pocaklakó anyukàja.
Volt abortuszom. 17èves voltam. A mai napig bànom.
Nô lètemre èn azt mondom,az a csoda,hogy a kèrdezô nem verte ki a szart is a hazatèrô asszonykàból. Mert èn bizony megtettem volna.
Aztàn otthagynàm,gyerekelhelyezèsi pert inditanèk. Hàtha akkor megtudnà milyen elveszíteni egy gyermeket.,
Fiatal vagyok,ès szôke :)
Ès nyugodtan lehet lefikàzni,akkor is igy gondolom.
Ha valaki a gyerekedet megölnè,Te nem bàntanàd?
Èn igen. Ès jelen esetben vèlemènyem szerint ez törtènt.
Undorító,ocsmàny dolognak tartom,hogy jelen törvènyek szerint csak az anya dönthet. Az a baba pont annyira a kèrdezôè volt,mint amennyire az anyjàè.
Nem tudom,ti mit szólnàtok,ha teszemazt a fèrjetek megölnè a gyereket,mert sír...
Na hát ez a baj fiatal vagy és még szőke is . Még a tojás héj a seggeden van .nem kellene beleszólni a nagy dolgába.
Birom az ilyen nagyokos maga biztos nöket hogy ö nekik milyen jó és a férjük jól keres meg van mindenünk jó a házassága stb ... majd egyszer rá jösz ha történik valami aztán ott maradsz majd egyedül a kettő vagy három vagy ne adj isten négy gyerekkel .
Nem azt kell nézni hogy elvetette a gyereket hanem az elözményeket . Te Mért ölted meg azt a gyereket lehet hogy ott nem kellet apukának vagy már azt sem tudtad ki az apa ??.
Ott egyedül döntöttél bár nem lehet tudni hogy a gyerek apja nem mondta neked hogy vetesd el mert nem kell te meg meg tetted?? A tény ugyan az te is megöltél egy gyereket ja és bánod jaj de sajnálom:(( mert ezt a legkönnyebb mondani kép mutatás jaj de sajnálom akor mért tetted meg??? mért nem nevelted fel ??? ja biztos nem tudtad volna se apa se segitség se lakás semmi?? ez volt a kifogás mert neked szabad kifogást keresni .Egy felnött nönek aki már a 40 felé közelit annak nem !!!
Azt dobják el és öljék meg a gyerekét aki él .!!!! Te hallod azt amit mondasz????
Ilyen egy ANYA jó példa leszel a gyerekeidnek és a környezetednek jó sok embernek mond el ezt biztos sokan igy gondolják majd mint te.Csak nehogy szégyenbe maradj.
Azért vetettem el,mert az apja beteg volt,és bár a babán ez 7hetesen nem látszott, tisztában voltam azzal,hogy nem lennék képes egy beteg gyereket nevelni. A hugom beteg, középsúlyos autista.
Nem mertem vállalni a kockázatot. Hiba volt,igen.
A fiamat nagyon vártuk. 8hetes voltam,mikor a párom elvesztette a munkáját, 20hetes,mikor kidobtam,mert ájulásig vert.
A fiamat 2,5éves koráig neveltem egyedül,minden másnap 18órát dolgoztam,hogy legyen fedél a fejünk felett,stb.
Világ életemben szegény voltam. A kérdező párjával ellentétben az én párom nem keres hudejól,nekem nem volt,és most sincs sokmilliós házam,mégsem válnék meg egyik gyermekemtől sem
Nem tudom,ti mit szólnàtok,ha teszemazt a fèrjetek megölnè a gyereket,mert sír...
Ezt irtad nem tudod mit irsz?
Persze beteg volt az apa.. stb .. jó dumák.A Tényen akor sem változtat sőt hisz azt irtad a babán nem látszott szóval egy egészséges magzatot vetettél el. Ja mert te önző módon nem akarsz beteg gyereket felnevelni!!!!
A kérdező felesége is dolgozott reggeltől estig és nagyon úgy néz ki ö sem gazdagodott meg nem ezt írta.
Nálatok is apuka akarta aztán agyon ver .Nem minden arany ami fénylik .
Nem mondtam,hogy meg kell ölni a gyereket,csupàn elmèleti szinten fogalmaztam meg azt,hogy amennyiben egy nônek joga van a fèrfi vàgya ellenère megölni a közös gyereket,akkor a vàzolt lehetôsèg is teljesen rendben lenne. Nem igaz?
A pàrom vak volt,ahogy az èdesanyja is. 4èvet voltunk együtt. Felelôtlenek voltunk? Igen. Egy szem gyógyszert kihagytam.
Valóban,nem lettem volna képes egy beteg gyermek felnevelèsère,ès a gyerekkel.szemben is úgy gondolom,ez volt a jó döntès.
Gyógypedagógus vagyok,tudom,hogy mit èl àt egy fogyatèkos gyermek.
Az,hogy a kèrdezô hogy àll anyagilag,szàmomra elèg egyèrtelmû.Az a hàz,amire 150ezer a havi törlesztès,nem hiszem,hogy putri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!