Nem tudtam meggyőzni a párom, hogy tartsuk meg a babánkat ma ment abortuszra. Hogyan lehet ebbe beletörődni?
Utolsó, miért? helyezzünk előtérbe egy önző nőt aki a saját kényelme miatt megöl egy ártatlan kis lényt?
Kérdező: Ha ennyire szeretted a magzatod, akkor azt sose fogod megbocsájtani. Én se tenném. Minden nap hányingerrel néznék az ilyen "anyára"
B+, utolsó, itt megnézheted, milyen EMBER volt a kérdező gyermeke!
Tele vagy gyűlölettel, biztos tudod, miért...
Életképtelen volt? Ki mondta? Szerintem meg makk egészséges. Csak nem kellett az "anyjának", ezért elkapartatta. A szegény férjnek meg borult mindene, amiről eddig azt képzelte, hogy családi boldogság.
Ez a férfi elvette gyerekestül, majd 12 éven át spermamintákat adott, tartotta a lelket a nőben, amikor nem lett gyerek az orvosi beavatkozások ellenére sem, viselte a dilijeit, a szokásos hisztiket, majd Istennek hála, apaként is bizonyított, most meg annyiba nem veszik, hogy megszüljék a közös gyereküket.
Az ment a csajnak, hogy neveltette vele a más gyerekét, de az már nem, hogy a második sajátját a világra hozza!
Arról nem is beszélve, hogy akinek inszemje, meg lombikja volt államilag támogatva, TB-költségen, majd utána van pofája abortuszra menni, azzal én visszafizettetném a súlyos milliókat, amit addig megkapott a nagy közösből.
Nem kell itt ba*megolni! Nem en tehettek arrol , hogy ennyire ketszinu konnyelmu emberek vagytok. Mar egybol valjon el, meg hasonlo baromsagokat irtok, holott nem erzitek a dolog sulyat! Igen es ezt nem mell megkerdojelezni mert ti tulajdonkeppen a mar meglevo gyermek ellen beszeltek. De tudjatok mit? Szerintem a kerdezo rosszabb, mert ahelyett, hogy elfogadna, hogy 35 tajan levo felesege mar nem igen szeretne ujra varandos lenni( ami amugy mar nem is igazan egeszseges), otthon ulni, kiesni a munkabol vagy barmi masert amiert abortuszra ment, O inkabb a meg sem szuletett magzat szemelyeben irogat a rokonsagnak es a csaladnak. Ez mi , ha nem szandekos fajdalomkeltes? De mindegy , ti vagytok jok.
Nincs bennem gyulolet, sot meg abortuszom sem volt, de attol fuggetlenul megertem, hogy mindeki maga akar a sajat jovojerol donteni.
Amugy elkene olvasni a kerdest mielott valotlanokat allitasz. Mar van gyerekuk es a norol sem irt semmi konkretat.
Mutogathatod itt nekem a magzatot, de most mit csinaljak vele? Ahelyett, hogy ezt nyomatod inkabb raszorult gyerekeken segitsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!