Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tegyek? 15 évesen terhes!

Mit tegyek? 15 évesen terhes!

Figyelt kérdés
A barátnőmet megerőszakolták,és most terhes.Már 50 napja nem jött meg neki.Senkinek sem merte elmondani,hogy megerőszakolták,csak nekem.Nagyon ki van készülve ezért megkértem,hogy aludjon nálunk néhány napot,én meg vettem neki terhességi tesztet,és nálunk megcsináltuk,és egyértelműen pozitív lett.Ő azt mondja,hogy meg szeretné tartani,de szerintem ez nem lenne jó döntés,hiszen azt sem tudja,hogy ki az apa,meg azért mégiscsak egy 15 éves lányról van szó,aki még csak első éves a gimiben.Nem meri a szüleinek elmondani,pedig szerintem minél előbb szólnia kellene.Nagyon aggódom a legjobb barátnőmért.Otthon is cseszegeteik,hogy csak 4,4 lesz az évvégi átlaga,ami szerintem egy erős gimiben nem,is olyan rossz.Nem bírja már ezt lelkileg,én próbálom mindenben támogatni,de ehhez kevés vagyok,mert ha mégis az abortusz mellett dönt,ahhoz mindenképpen kellenek a Szülei is.Mit tegyek Szerintetek,hogyan tudnám ennél is jobban támogatni/segíteni?

2014. jún. 8. 12:33
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Igen,sikerült rávennem,hogy mondjuk el a szüleinek.Igazából Én beszéltem,ő meg csak sírt mellettem.De nagyon szeretem a legjobb barátnőmet,és mindenben mindig mellette állok és segítek neki.Végül az abortusz mellett döntöttek!
2014. jún. 10. 20:21
 22/43 anonim ***** válasza:
17%
Feltétlenül tegyetek feljelentést. A babát pedig örökbe is adhatja. Szegény nem tehet róla, hogy megfogant.
2014. jún. 10. 20:57
 23/43 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok kedves utolsó, 15 !! évesen hordjon ki egy babát a saját testi-lelki egészségét, tanulmányait kockáztatva, aki erőszakból fogant, és utána dobja el magától..?? Ejj de könnyen osztogatunk úgy tanácsokat, ha nem nekünk kell végigcsinálni...

Kérdező, nagyon örülök, hogy végül beszéltél/tetek a szüleivel, ezt nem lehetett elkerülni, és nagyon jó, hogy ennyire mellette vagy, most nagy szüksége lehet egy ilyen barátnőre, mint te vagy! A szülők hogyan reagáltak? A feljelentéssel én is egyetértek! Csak sajnos, lehet, hogy már kifutottatok az időből, mármint ami a bűncselekmény elkövetését illetően.

2014. jún. 11. 08:25
 24/43 anonim ***** válasza:
En is epp azt akartam irni hogy jobb lett volna akkor elmondani mert lehet hogy mar keso lesz. De azert remelem nem. Erot es kitartast a baratbodnek.
2014. jún. 11. 21:33
 25/43 anonim ***** válasza:
8%
Erőszak vagy sem, az abortusz akkor is gyilkosság. Sajnos ezen semmi nem változtat.
2014. jún. 12. 20:15
 26/43 anonim ***** válasza:
2014. jún. 12. 20:18
 27/43 anonim ***** válasza:
1%
Azért csináltat abortuszt mert te nemhagytad békén kiálhatatlan tini foglalkoznál saját életedel ne más dolgaival. A barátnőd is milyen lány nem meri elmondani hogy bántoták két hülyi kamasz.
2014. jún. 13. 10:52
 28/43 anonim ***** válasza:
94%

Persze utolsó, találd már ki azt is, hogy a lány kérte , hogy erőszakolják meg.

Te utolsó előtti meg szégyelld magad, HA annyira a szíveden viselsz minden sorsot, akkor támogasd a nevelő intézményeket, hajléktalanokat, nehéz sorban lévő gyerekeket.

Undorítóak vagytok,mindannyian.

2014. jún. 13. 12:04
 29/43 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem kamu...
2014. jún. 13. 12:57
 30/43 anonim válasza:
26%
Tuti, h kamu.. ki nem jött ra -.-
2014. jún. 14. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!