Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Meg szeretném tartani a babát...

Meg szeretném tartani a babát de a párom nem! Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan,1milliószor könyörögtem, zokogtam, de nem akarja, megmondta, ha nem tetszik mehetek amerre látok. Van egy 2 éves közös gyerekünk már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van még két nagy gyereke, előző házasságából, az egyik már felnőtt lassan, a másikat az anyja neveli. A közös gyerekünket se akarta, de akkor nem vetettem el bár hetekig szenvedtem, most már ö a kedvence. Anyagilag átlagosan élünk, bár most csak ő dolgozik. Szerinte nincs itt az ideje,meg akkor a többire nem jut annyi figyelem. Csupa üres kifogás. Hiába próbálom meggyőzni nem lehet. Másfél éve már volt egy abortuszom, akkor is fenyegetett hogy ha megtartom takarodjatok, de egyedül mert a közös gyereket elveszi tőlem. Azóta sem tudtam feldolgozni amott tettem, akkor is védekezés mellett lettem terhes, most is. Akkor gyógyszer, most hurok mellett . Ha újból megtenném inkább megölöm magam. Jövő héten kell visszamennem a dokihoz mert még csak a petezsákot látta.de érzem hogy addig már szívverése is lesz. De őt nem érdekli azt mondja intézzem el hamar , majd lesz pár év múlva ha ő is úgy gondolja. Fenyeget és nekem tényleg nincs hova menni, a ház az övé, nem vagyunk házasok, igaz 5 éve élek vele, de csak másfél éve lettem bejelentve. Nem tudom mihez kezdjek, Félek akárhogy döntök nem lesz jó sehogy.
2014. máj. 10. 20:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
86%
Tudod arról a négy gyerekről gondoskodni kell. Felnőtt korukban is. És ahogy az írásodból látszik nem te vagy az aki felelősséget tudsz vállalni a gyerekeidért. Lakásod, munkád nincs, főiskolát nem fejezted be, valahogy mindig terhes maradsz védekezés mellett (épp mikor vissza kéne menni dolgozni), átvernéd a párod a befizetett csekkel, ráerőszakolnál még egy gyereket akit ő nem akar, csak mert mások is vállalnak gyereket rosszabb körülmények között. Erre mit lehet mondani? Szüld meg, teremtsél neki otthont, vállalj érte felelősséget egyedül. Ja, az már nehezebb lenne, ugye?
2014. máj. 11. 18:26
 22/41 anonim ***** válasza:
56%

Én így látom: adott egy pasi, aki nem tekinti egyenrangú félnek a párját, aki azért arra mindenképp jó neki, hogy a mástól született gyerekeit a tőle telhető szeretettel és javakkal elhalmozza.

Ez a pasi tervez egy közös gyermeket a nővel, akit azonban a 12. hét eltelte előtt, magát meggondolva mégis ki akar kapartatni az anyaméhből.

Aztán jön egy újabb terhesség, aminek magzatát a nő határozott kívánsága ellenére elkapartatja.

A nő ebbe belerokkan. A kapcsolat folytatódik és adott egy újabb terhesség: a pasi megint abortuszt akar...

Ez a krapek szerzett magának egy nőt, aki törődik a korábbi kapcsolatból származó gyerekekkel, meg a közössel, aki helyt áll az ágyban, természetesen úgy, hogy a védekezés minden gondja és mellékhatása csakis az övé lehet, mert gumit húzni, na azt nem, majd mikor új élet fakad a közös testiségből, akkor a szeretett társat újra és újra abba nyomná bele, hogy rajta kívül a vákuumnak is széttegye a lábát azért, hogy a gyermekét kiszívják belőle.

Ez a pasi egy önző dög. Ez semmit nem oszt meg a párjával, mert övé a ház, az ingóságok, a minden, miközben 5 éve együtt él vele, de ennek fejében jogot formál arra, hogy mindent elnyerjen tőle, ami kellemes, és mindenben magára hagyja, ami szennyes, veszélyes és bűnös.

Egy férfi, aki tudja, hogy a párja egyszer már belehalt az abortuszba, ha szereti őt, nem kényszeríti újra bele.

Ennek a szegény lánynak túl nagy az alárendeltsége, mert nem kezelik egyenlő társként, csak élvezeti cikként és háztartási alkalmazottként, de megvan még az egészséges önbecsülése és az anyai ösztöne, ami védi a legifjabbat.

Én gondolkodás nélkül és gátlástalanul perelném el a pasitól a helyében a gyerektartást a 2 közös gyerekre. Oszt hagynám, hogy ingyen-ágyast, vagy rosszabb esetben guminőt szerezzen magának.

2014. máj. 11. 20:20
 23/41 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Lélegzet visszafojtva olvastam amit írtál. Igen, sajnos jol látod, mintha ismernél minket. Leírtál mindent...:(
2014. máj. 11. 20:30
 24/41 anonim ***** válasza:
68%
Ne vetesd el ha nem akarod. Ha a párod szeretne sose kèrne ilyet. Elhiszem hogy neki se konnyü de biztos van más megoldás. Erre nem kènyszerithet senki ha nem akarod. Ha nincs más lehetosèg akkor koltozz a szuleidhez vagy valakihez aki segithet.
2014. máj. 11. 22:18
 25/41 anonim ***** válasza:
63%
Nekem minden vágyam volt a baba és elvileg természetes módon nem is lehetett volna, valahogy mégis teherbe estem az orvosok szerint csoda kategóriába tartozom. Viszont, ha a férjem nem szerette volna a babát én elvetettem volna. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok az első kérdésem ez volt hozzá. Úgy gondolom ehez 2 ember kell, ezt egy nőnek sem szabad elfelejteni, ráadásul, ha a férfi komolyan gondolja ezt a nem akarást a gyerek is érezni fogja. Van egy ismerős akinek egyéjszakás kalandból fogant egy gyerek. Könyörgött a nőnek, hogy vetesse el, nincs kész egy gyerekre ráadásul a csajt se szerette. Fél évet sikerült együtt élniük a gyerek miatt. A kislány azóta 7 éves és én egyszer sem halottam, hogy mondta volna neki az apja,hogy szeretlek vagy hogy tiszta szívből átölelte volna, ha lent van nála a mamánál alszik, szerintem csak miatta viszi le magához. Anyagilag maximálisan támogatja, de ennyi. Ezért is gondolom, hogy nagyon átkell gondolni ezt a dolgot. Természetesen nem vagyok abortusz párti , biztos beleszakadt volna nekem is a szívem. Viszont abba is, ha a gyerekemnek ezt kell átélnie. 33 hkm
2014. máj. 11. 22:37
 26/41 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én írtam privátban, hogy segíteni akarok Neked. Még mindig, csak válaszolj!

Itt egy gyors kérdés: szüleidhez nem mehetsz vissza? Lakáskérdés egy időre meg lenne oldva.

Nagyon várom a válaszod itt is és privátban is!

2014. máj. 11. 23:12
 27/41 anonim ***** válasza:
20%
Szüld meg és add örökbe .Sok gazdag család van, akinek nem okoz gondot a felnevelés, és régóta vágynak gyermekre.
2014. máj. 12. 08:40
 28/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem gondolod hogy hogy a férjednek is azért van beleszólása ilyen kaliberű dologba? Vagdalózhatsz itt, hogy megtartod de gondolj bele abba elsősorban, hogy egyedül képes lennél-e vállalni, felnevelni két gyereket? Mert párodnak is ugyanannyi joga dönteni hogy akarja-e vagy sem mint neked. Ha te megtartod és otthon maradsz a férjeddel készülj fel hogy párodat nem fogja érdekelni hogy nő a hasad, lehet nem fogja elfogadni a gyereket se ha megszületik, megy majd a kivételezés stb... amit valamilyen szinten meg is lehet érteni 3 gyerek után nem szeretne negyediket,meg persze téged is meg lehet érteni. Normális kapcsolatba ezt meg lehet beszélni, de a tietek nem az. Vagy lehet jogosan mondja, hogy menjetek szét mert mondjuk neki is elege van már ebből a kapcsolatból, odaadja neked azt az x 15-20 ezer gyerektartást aztán éljetek meg valahogy...és lehet a meglévő gyerekedet is simán nála helyezhetik el, ugyanannyi esélye van neki is, mint neked. Nálunk is például páromnál van a kislánya elhelyezve.
2014. máj. 12. 09:22
 29/41 anonim ***** válasza:
16%
Elkèpeszto hogy egy olyan fèrfit pártoltok aki minden további nèlkül abortuszra küldenè a gyereke anyját csak mert ugy kènyelmes.
2014. máj. 12. 13:41
 30/41 anonim ***** válasza:
12%
Elvègre nem neki kell a müto asztalra fel feküdnie. Konnyebb elvègre igy állni a dologhoz mint válallni a felelossèget.
2014. máj. 12. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!