Meg szeretném tartani a babát de a párom nem! Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan,1milliószor könyörögtem, zokogtam, de nem akarja, megmondta, ha nem tetszik mehetek amerre látok. Van egy 2 éves közös gyerekünk már. Mit tegyek?
Én így látom: adott egy pasi, aki nem tekinti egyenrangú félnek a párját, aki azért arra mindenképp jó neki, hogy a mástól született gyerekeit a tőle telhető szeretettel és javakkal elhalmozza.
Ez a pasi tervez egy közös gyermeket a nővel, akit azonban a 12. hét eltelte előtt, magát meggondolva mégis ki akar kapartatni az anyaméhből.
Aztán jön egy újabb terhesség, aminek magzatát a nő határozott kívánsága ellenére elkapartatja.
A nő ebbe belerokkan. A kapcsolat folytatódik és adott egy újabb terhesség: a pasi megint abortuszt akar...
Ez a krapek szerzett magának egy nőt, aki törődik a korábbi kapcsolatból származó gyerekekkel, meg a közössel, aki helyt áll az ágyban, természetesen úgy, hogy a védekezés minden gondja és mellékhatása csakis az övé lehet, mert gumit húzni, na azt nem, majd mikor új élet fakad a közös testiségből, akkor a szeretett társat újra és újra abba nyomná bele, hogy rajta kívül a vákuumnak is széttegye a lábát azért, hogy a gyermekét kiszívják belőle.
Ez a pasi egy önző dög. Ez semmit nem oszt meg a párjával, mert övé a ház, az ingóságok, a minden, miközben 5 éve együtt él vele, de ennek fejében jogot formál arra, hogy mindent elnyerjen tőle, ami kellemes, és mindenben magára hagyja, ami szennyes, veszélyes és bűnös.
Egy férfi, aki tudja, hogy a párja egyszer már belehalt az abortuszba, ha szereti őt, nem kényszeríti újra bele.
Ennek a szegény lánynak túl nagy az alárendeltsége, mert nem kezelik egyenlő társként, csak élvezeti cikként és háztartási alkalmazottként, de megvan még az egészséges önbecsülése és az anyai ösztöne, ami védi a legifjabbat.
Én gondolkodás nélkül és gátlástalanul perelném el a pasitól a helyében a gyerektartást a 2 közös gyerekre. Oszt hagynám, hogy ingyen-ágyast, vagy rosszabb esetben guminőt szerezzen magának.
Kérdező! Én írtam privátban, hogy segíteni akarok Neked. Még mindig, csak válaszolj!
Itt egy gyors kérdés: szüleidhez nem mehetsz vissza? Lakáskérdés egy időre meg lenne oldva.
Nagyon várom a válaszod itt is és privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!