Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Meg szeretném tartani a babát...

Meg szeretném tartani a babát de a párom nem! Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan,1milliószor könyörögtem, zokogtam, de nem akarja, megmondta, ha nem tetszik mehetek amerre látok. Van egy 2 éves közös gyerekünk már. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van még két nagy gyereke, előző házasságából, az egyik már felnőtt lassan, a másikat az anyja neveli. A közös gyerekünket se akarta, de akkor nem vetettem el bár hetekig szenvedtem, most már ö a kedvence. Anyagilag átlagosan élünk, bár most csak ő dolgozik. Szerinte nincs itt az ideje,meg akkor a többire nem jut annyi figyelem. Csupa üres kifogás. Hiába próbálom meggyőzni nem lehet. Másfél éve már volt egy abortuszom, akkor is fenyegetett hogy ha megtartom takarodjatok, de egyedül mert a közös gyereket elveszi tőlem. Azóta sem tudtam feldolgozni amott tettem, akkor is védekezés mellett lettem terhes, most is. Akkor gyógyszer, most hurok mellett . Ha újból megtenném inkább megölöm magam. Jövő héten kell visszamennem a dokihoz mert még csak a petezsákot látta.de érzem hogy addig már szívverése is lesz. De őt nem érdekli azt mondja intézzem el hamar , majd lesz pár év múlva ha ő is úgy gondolja. Fenyeget és nekem tényleg nincs hova menni, a ház az övé, nem vagyunk házasok, igaz 5 éve élek vele, de csak másfél éve lettem bejelentve. Nem tudom mihez kezdjek, Félek akárhogy döntök nem lesz jó sehogy.
2014. máj. 10. 20:23
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem, nem szülnék ötöt, sőt egyáltalán egyet sem utána, mert talán elköttetném magam, vagy erősebb gyógyszert iratnék.És nem csak neki kellett gondoskodnia a gyerekeiről, míg dolgoztam minden forintot hazaadtam, akkor is mig nem volt meg a közös gyerek, addig az övéire fordítottam, és mai napig mindent megadok nekik amit tudok ez nem kérdés.
2014. máj. 10. 22:40
 12/41 anonim ***** válasza:
75%

Nem szülném meg,és nem maradnék ezzel az emberrel.

Ha megszülöd akkor sok sikert,de akkor gyorsan nézd meg milyen lehetőségeid vannak,hogy ne nyomorban éljetek.És ez ne az legyen,hogy ez meg az meg amaz támogat.Elvileg a párod is,most meg takarodj!Ez az ember nem szeret téged.Nem irigyellek!

2014. máj. 10. 22:57
 13/41 anonim ***** válasza:
68%
Tehat most konkretan tudatosan egyedulallo anya akarsz lenni. Gratulálok.
2014. máj. 11. 07:03
 14/41 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert nem akar negyedik gyereket nem jelenti azt,h nem szereti.gondolom már unja a kérdező erőszakosságát.tudta nélkül megtartod,aztán meg majd rinyálsz,ha nem akarja eltartani,foglalkozni vele.neked is nehéz,de csak magadra gondolsz...
2014. máj. 11. 07:26
 15/41 anonim ***** válasza:
61%

Abszolút megértelek! Te már tudod, mit jelent az abortusz a Magad és a magzat számára. És most nagyon nehéz helyzetbe kerültél. Újra választanod kell. Talán éppen azért állsz ki ezért a gyermekedért, mert megtapasztaltad, mekkora a teher annak a nőnek a vállán, aki nem vállalja a gyermekét.

Nyilván én sem tudnám, mi lesz velünk, de éppen úgy döntenék, ahogyan Te. Ha a "párod" nem szeretné a közös babát, akkor nem neki szülsz, ahogyan írták itt, hanem magadnak.

Szüleidhez nem tudnátok menni addig, amíg újra munkába nem állsz? Ők esetleg tudnának vigyázni a kicsikre, amíg Te, ha már a babától lehet, újra tanulsz? Amikor már majd ismét munkába állsz, akkor nyilván jobb lenne a helyzet anyagilag és önállósodhatnál is, de addig is meg kell valahogy szervezni az életeteket.

Túl azon, hogy mibe akar ez a férfi Téged ismételten belenyomni, az is nagyon fájó, hogy ez a párkapcsolat úgy tűnik, bizonytalan alapokon áll.

Ha abortuszra kerülne mégis a sor, akkor sem látom azt, hogy képes lennél őt ugyanúgy szeretni, mint eddig. Akkor magadtól lépnél le a teljes bizonytalanságba. Ráadásul az lenne a batyudban, hogy a második gyereket is...

Sok erőt Neked, és szeretettel gondolok Rád!

2014. máj. 11. 08:01
 16/41 anonim ***** válasza:
86%
De hogy lehet háromszor véletlenül teherbe esni? Valamit nagyon nem jól csináltok.
2014. máj. 11. 09:03
 17/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsait. Az a helyzet,hogy mindenképp ugyanaz lesz a vége, ha marad a baba, ha nem , én már nem tudok majd ezzel az emberrel együtt élni, már most is csak kerülhetjük egymást,rá sem birok nézni. Egyébként az első babát terveztük, ő is akarta,csak hirtelen rájött valami hullám,és már majdnem 12 hetes voltam mikor el akarta vetetni velem, csak akkor már késő volt(szerencsére) , utána megbarátkozott a tudattal, és azóta nagyon imádja, azt mondja el fogja venni tőlem, amire lehet van is esélye, mert neki van állása, lakása, nekem nincs. Igen a másik 2 becsúszott, régebben nem hittem annak aki azt mondta hogy gyógyszer mellett esett teherbe, de most hogy így jártam,már nem itélkezem. Nem terveztem, ha nem alakult volna igy én sem akartam volna több gyereket Sosem. De most nekem kell megszenvednem bármi lesz és ez fáj nagyon. Ő meg mossa kezeit.
2014. máj. 11. 09:38
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak pár nap múlva szülök,de már előre rettegek, mert annyian esnek itt teherbe védekezés mellett. Asszem nem szexelek, míg nem akarjuk a kistesót :D

Kérdező, sajnálom,hogy ilyen helyzetbe erültél. Bárhogy is döntesz végül a lényeg, hogy mindkét gyermekednek tudj anyagi biztonságot nyújtani. Kitartást kívánok.

2014. máj. 11. 10:53
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor egyedülálló anya leszel...

Javaslom akkor elsősorban a már meglévő,megszületett gyermeked érdekeit nézz,neki mi lenne a legjobb,hogy tudnál minél kiegyensúlyozottabb életet biztosítani neki,és ennek fényében dönts.

2014. máj. 11. 13:06
 20/41 anonim ***** válasza:
31%
Este amikor alszik fojtsd meg egy párnával! :)
2014. máj. 11. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!