Meg szeretném tartani a babát de a párom nem! Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan,1milliószor könyörögtem, zokogtam, de nem akarja, megmondta, ha nem tetszik mehetek amerre látok. Van egy 2 éves közös gyerekünk már. Mit tegyek?
Nem szülném meg,és nem maradnék ezzel az emberrel.
Ha megszülöd akkor sok sikert,de akkor gyorsan nézd meg milyen lehetőségeid vannak,hogy ne nyomorban éljetek.És ez ne az legyen,hogy ez meg az meg amaz támogat.Elvileg a párod is,most meg takarodj!Ez az ember nem szeret téged.Nem irigyellek!
Abszolút megértelek! Te már tudod, mit jelent az abortusz a Magad és a magzat számára. És most nagyon nehéz helyzetbe kerültél. Újra választanod kell. Talán éppen azért állsz ki ezért a gyermekedért, mert megtapasztaltad, mekkora a teher annak a nőnek a vállán, aki nem vállalja a gyermekét.
Nyilván én sem tudnám, mi lesz velünk, de éppen úgy döntenék, ahogyan Te. Ha a "párod" nem szeretné a közös babát, akkor nem neki szülsz, ahogyan írták itt, hanem magadnak.
Szüleidhez nem tudnátok menni addig, amíg újra munkába nem állsz? Ők esetleg tudnának vigyázni a kicsikre, amíg Te, ha már a babától lehet, újra tanulsz? Amikor már majd ismét munkába állsz, akkor nyilván jobb lenne a helyzet anyagilag és önállósodhatnál is, de addig is meg kell valahogy szervezni az életeteket.
Túl azon, hogy mibe akar ez a férfi Téged ismételten belenyomni, az is nagyon fájó, hogy ez a párkapcsolat úgy tűnik, bizonytalan alapokon áll.
Ha abortuszra kerülne mégis a sor, akkor sem látom azt, hogy képes lennél őt ugyanúgy szeretni, mint eddig. Akkor magadtól lépnél le a teljes bizonytalanságba. Ráadásul az lenne a batyudban, hogy a második gyereket is...
Sok erőt Neked, és szeretettel gondolok Rád!
Én még csak pár nap múlva szülök,de már előre rettegek, mert annyian esnek itt teherbe védekezés mellett. Asszem nem szexelek, míg nem akarjuk a kistesót :D
Kérdező, sajnálom,hogy ilyen helyzetbe erültél. Bárhogy is döntesz végül a lényeg, hogy mindkét gyermekednek tudj anyagi biztonságot nyújtani. Kitartást kívánok.
Tehát akkor egyedülálló anya leszel...
Javaslom akkor elsősorban a már meglévő,megszületett gyermeked érdekeit nézz,neki mi lenne a legjobb,hogy tudnál minél kiegyensúlyozottabb életet biztosítani neki,és ennek fényében dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!