Meg szeretném tartani a babát de a párom nem! Nem lehet vele beszélni, hajthatatlan,1milliószor könyörögtem, zokogtam, de nem akarja, megmondta, ha nem tetszik mehetek amerre látok. Van egy 2 éves közös gyerekünk már. Mit tegyek?
Ne haragudj, kedves utolsó, de milyen nyomorról beszélsz? A ház, a munka, a kocsi, az nyomor???
Írod, hogy miféle dolog, ha egy nő azt mondja a párjának, hogy mostantól apa... Hadd fordítsam ezt meg: és az milyen dolog, ha a férfi mondja a nőnek, hogy mostantól nem anya?
Az azért nem járja, hogy ez a krapek minden téren kisemmizi a kérdezőt, eszibe sincs védekezni, csak élvezni, miközben a párja hormonokat szed, spirált rakat fel, meg abortuszokra járkál, amibe beleszakad a szíve? Csak hogy ez a drága ember továbbra is megkaphassa, amit követel, mondván jár neki!
Perszolsó az aki elhiszi, hogy normálisan megfelelően szedett gyógyszer mellett becsúszik két gyerek az baromi naiv. A kérdező is mondhatta, volna, hogy addig hozzám nem nyúlsz míg gumit nem húzol. Nem megerőszakolták a kérdezőt.
Ketten voltak hülyék nemcsak a férfi.
Lakás meg nem a kérdezőé, megszüli a gyereket aztán mehet a házból ahova akar.
Nem , Én nem tartanám meg!
De persze meghallgatnám a párodat is. Én se szeretnék 4. gyermeket, viszont én is estem teherbe gyógyszer mellett, azóta gyógyszer + gumi! És igen , szét szakad a lelkem, évek után is belehalok, de az akkori párom szó szerint megvert mikor megtudta! És köszönöm nem akartam szenvedni,és nem akartam hogy a baba szenvedjen. pedig míg ki nem derült a terhességem addig mi voltunk a világon a legboldogabbak! És tessék. Lehet ítélkezni, én beletörődtem hogy életem végig szenvedjek, és meg is érdemlem , mert 'megöltem'.De talán neki is jobb és nekem is. Nem tartom magam szar embernek, a te helyzetedben nem is gondolkodnék talán, bármennyire is fájna.
Már csak azért sem mert nincsen semmid, amitek van az az övé, ráadásul a közös gyereketek is amit akart-vagy mégsem?!
De viszont ezt nem értem:
"A közös gyerekünket se akarta, de akkor nem vetettem el bár hetekig szenvedtem,"
"Egyébként az első babát terveztük, ő is akarta,csak hirtelen rájött valami hullám,és már majdnem 12 hetes voltam mikor el akarta vetetni velem, csak akkor már késő volt(szerencsére)"
Azért ez a két mondat nem éppen egyezik... Mégha utólag nem akarta se.
És senkit nem akarok bántani előre bocsánat! Még mielőtt háború lesz. :(
Miert nem vedekeztek ??
Egy no legyen okos es vedekezzen ha mar a pasik nem hajlandoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!