Melyik név tetszik jobban nektek a Lénárd, Lóránt, Lóránd nevek közül?
Figyelt kérdés
Kérlek a három névről írjatok véleményt.2014. máj. 10. 09:43
1/15 anonim válasza:
Nekem a Lóránt. De mindenki azt mondja, hogy olyan cigányos. Nem tudom miért. Eddig akárhány Lórival találkoztam, egyik sem volt az. "d" betűvel a végén olyan furcsa.
4/15 anonim válasza:
Lóránt szerintem szép, másik kettő helyett én inkább a Lőrincen hezitálnék.
(Utolsó nagy szívás mert mindenki T-vel értené és mindig ki kellene szerencsétlen gyereknek emelni, hogy nem t hanem d. 20 év után meg elég unalmas lenne.)
5/15 anonim válasza:
Lóránt, de semmiképp nem Lórinak becézve.
6/15 anonim válasza:
Lóránt és a Lóránd nagyon tetszik. Viszont azért nem választjuk egyiket sem, mert egész életében magyarázhatná, hogy 't' vagy 'd'.
8/15 anonim válasza:
Lénárd. De elfogult vagyok, az egyik kisfiamat is így hívják (van Lõrincem is, ha már az egyik válaszoló írta)
A másik kettõ annyira nem tetszik, de nem rossz, én is T-vel voksolok
9/15 anonim válasza:
Sorrendben:
1. Lénárd: Ez a legjobb a 3 közül.Ên mondjuk nem adnám a fiamnak, de a Léni becézéssel nem rossz. :)
2. Lóránd: Nrm tetszik, de még elmegy...
3. Lóránt: Ló rànt....nem tetszik ez sem, ez a legrosszabb szerintem..
Bocsi mindenkitől, ez csak az én véleményem!!!
10/15 anonim válasza:
Lénárd tetszik a legjobban. A bátyámat így hívják, de mivel a Lóránt gyakoribb, gyakran azt hitték, hogy úgy hívják, csak szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!