Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?
Anya vagyok enis, nem egyszer nem ketszer ereztem mar ugy hogy nem birom tovabb,feladom. De amint raneztem a fiamra,erot ad hogy folytassam. Mindenkinek vannak hullam volgyei, egyszer lent,egyszer fent. En is voltam mar lent,nagyon nagyon melyen,es muszaj felallni megcsinalni. Nekem is uj parom van,neveli a kisfiamat,szereti ot. Majd mi is tervezzuk a kozos babat.
Tudom milyen az abortusz,mert 2 evvel ezelott at estem rajta. :( Ami a mai napig faj, de nagyon.de a fiam apjatol nem akartam meg egyet,inkabb elvetettem,rossz erzes, fajdalmas,de akkor jo dontesnek hittem.Mindennap eszembe jut,de az is hogy egy gyereknek mindent, vagy kettonek kevesebbet? muszj volt megtennem :( :´(
Azt tanacsolom, hogy legy eros,es ne menj masodszorra is abortuszra.Ha fel tudod nevelni mindharom gyermeked akkor tegyed azt,es dobd ki ezt a parodat. Ha tiszta szivbol szeretne,ilyet nem mondana.En drukkolok neked. Remeem minden rendben lesz, es ne gondolj arra hogy feladod. Nezz a gyerekeidre es merits erot beloluk. Tudom hogy sikerulni fog.
Hát ez nagyon szuper hír!
Na, akkor most kiderül mi lakozik a férjed szívében!
Hajrá!
Kitartás, mindjárt itt a 12. hét, utána úgysem tehet semmit. hihi
Nagyon helyes.
Amit az élet tálcán kínál, azt mind el kell venni! Ő egy ajándék az apja meg egy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!