Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szeretnem nagyon megtartani,...

Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
ket gyermekem van már, nem ő az apukájuk, de szereti őket nagyon...egy évvel ezelőtt szintén teherbe estem, akkor is azt mondta vetessem el, megtettem, belevágva az ismeretlenbe, mert ezt kérte... Szörnyű lelkiállapotban vagyok azota is, nem telt el nap hogy ne gondoljak rá... Vágyom erre a kisbabára, nem akarom elvesziteni, minden körülményünk adott hogy feltudjuk nevelni , csak az a baja, hogy még nem tud felelősséget vállalni... Rettegek, hogy újra odakelljen mennem...van két gyönyörű gyermekem, a lelkem nem tudja feldolgozni, hogy elvegyek egy életet azért, mert ő még nem nőtt fel....kétségbe vagyok esve...segitsetek, vagy legalabb mondjàtok el a véleményeteket....

2014. ápr. 20. 13:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
74%

Anya vagyok enis, nem egyszer nem ketszer ereztem mar ugy hogy nem birom tovabb,feladom. De amint raneztem a fiamra,erot ad hogy folytassam. Mindenkinek vannak hullam volgyei, egyszer lent,egyszer fent. En is voltam mar lent,nagyon nagyon melyen,es muszaj felallni megcsinalni. Nekem is uj parom van,neveli a kisfiamat,szereti ot. Majd mi is tervezzuk a kozos babat.

Tudom milyen az abortusz,mert 2 evvel ezelott at estem rajta. :( Ami a mai napig faj, de nagyon.de a fiam apjatol nem akartam meg egyet,inkabb elvetettem,rossz erzes, fajdalmas,de akkor jo dontesnek hittem.Mindennap eszembe jut,de az is hogy egy gyereknek mindent, vagy kettonek kevesebbet? muszj volt megtennem :( :´(

Azt tanacsolom, hogy legy eros,es ne menj masodszorra is abortuszra.Ha fel tudod nevelni mindharom gyermeked akkor tegyed azt,es dobd ki ezt a parodat. Ha tiszta szivbol szeretne,ilyet nem mondana.En drukkolok neked. Remeem minden rendben lesz, es ne gondolj arra hogy feladod. Nezz a gyerekeidre es merits erot beloluk. Tudom hogy sikerulni fog.

2014. ápr. 22. 15:40
 32/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek koszonom hogy ennyi erot es tamogatast kuldott felem!! Megtartom a babat lesz ami lesz, nem oltok ki eletet, o pedig eldonti majd hogy velunk marad e vagy el azzal a kovetkwzmennyel ahogyan dontott! A gyermekeim az eletem es senki nem er tobbet toluk...ha szeret rafog jonni hogy rosszul dontott... ha nem, nem szeretett ugy ahogy en szerettem ot... koszonom nektek!!!
2014. ápr. 24. 23:59
 33/40 anonim ***** válasza:
26%

Hát ez nagyon szuper hír!

Na, akkor most kiderül mi lakozik a férjed szívében!

Hajrá!

Kitartás, mindjárt itt a 12. hét, utána úgysem tehet semmit. hihi

2014. ápr. 25. 00:09
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Isten áldjon Benneteket! Sok-sok örömöt, áldást és erőt a bővülő családhoz!
2014. ápr. 25. 08:10
 35/40 Nitókrisz ***** válasza:
0%
Nagyon orulok, hogy igy dontottel :) ! Es ne haragudj, hogy kemeny voltam korabban (muszaj volt, hogy nehogy hulyeseget csinalj), a te erdekedben tortent :) ! Legyel eros es hidd el, minden rendben lesz!
2014. ápr. 25. 19:09
 36/40 anonim ***** válasza:
hogy vagy?
2014. ápr. 26. 23:50
 37/40 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Immaron a 11. hetben leledzunk :) koszonom a sok segitseget es jo szot amit toletek kaptam! Tovabbi szep napot nektek!
2014. máj. 22. 11:49
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
szuper :-) párod melletted áll?
2014. máj. 22. 12:36
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon helyes.

Amit az élet tálcán kínál, azt mind el kell venni! Ő egy ajándék az apja meg egy ....

2014. máj. 22. 22:03
 40/40 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vagy(tok), kedves Kérdező? :)
2014. aug. 7. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!