Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szeretnem nagyon megtartani,...

Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
ket gyermekem van már, nem ő az apukájuk, de szereti őket nagyon...egy évvel ezelőtt szintén teherbe estem, akkor is azt mondta vetessem el, megtettem, belevágva az ismeretlenbe, mert ezt kérte... Szörnyű lelkiállapotban vagyok azota is, nem telt el nap hogy ne gondoljak rá... Vágyom erre a kisbabára, nem akarom elvesziteni, minden körülményünk adott hogy feltudjuk nevelni , csak az a baja, hogy még nem tud felelősséget vállalni... Rettegek, hogy újra odakelljen mennem...van két gyönyörű gyermekem, a lelkem nem tudja feldolgozni, hogy elvegyek egy életet azért, mert ő még nem nőtt fel....kétségbe vagyok esve...segitsetek, vagy legalabb mondjàtok el a véleményeteket....

2014. ápr. 20. 13:24
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Véget vetek a nyomorult kis életemnek...igy lesz a legjobb mindenkinek. Köszönök nektek Mindent!!
2014. ápr. 21. 10:24
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már! Ilyet mérgében, teljes elkeseredettségében mondhat az ember, de maga sem gondolja komolyan!

Ott a 2 megszületett és egy még rejtett gyermeked, értük és magadért is felelős vagy.

Édesanyádhoz nem fordulhatsz? Érzelmileg nem támogatna?

2014. ápr. 21. 10:32
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

Azon gondolkodj inkább, hogy 3 gyereket egyedül is fel tudnál -e nevelni minden téren, ha a féreg "apukajelölt" mégiscsak lelép. ez itt a fő kérdés, hogy egyedül megbirkózol -e a nehézségekkel.

mennyi idős vagy te és mennyi ő és mennyi ideje vagytok együtt?

2014. ápr. 21. 13:39
 24/40 Nitókrisz ***** válasza:
37%

Ugye ezt nem mondod komolyan?!

Ne haragudj, nagyon sajnallak es megertem, hogy el vagy keseredve, de gondolkodjal mar egy kicsit felelossegteljesebben!!!!!! Van ket gyereked, akiknek - nem irtad, te dolgod miert es hogyan - nincs apjuk, illetve veled elnek gondolom nem veletlen!!! Ezek utan becsuszik egy nem kivant gyerek, ami szinten elkerulheto lett volna es miutan a - ne haragudj - gerinctelen taplo mostani parod kijelenti, hogy elvetted a celjait, akkor meg te akarsz meghalni? Gondolkodj mar el egy kicsit! Mi elsz a ket gyerekeddel? Es a harmadikkal a hasadban? Inkabb szedd ossze magad es menj el egy pszichologushoz, vagy csaladsegitobe es probalj meg a gyerekeid jovojerol gondolkodni!

2014. ápr. 21. 17:27
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
A vèlemènyem az hogy ne vetesd el a babát csak mert az apa kèptelen arra hogy felelosèget vállaljon ès mosva kezeit abortuszra küldene. Te szereted ezt a babát ès meg akarod tartani. Akkor senki nem kènyszerithet arra hogy elvetesd. Ha a párod igazán szeret megèrt ès támogat ha nem akkor teljesen mindegy. De most a gyerekedrol van szo.
2014. ápr. 21. 22:31
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd el a párod nem èrdemel meg tèged. S tarsd meg a babát ha annyira vágysz rá.
2014. ápr. 21. 22:37
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értem! Egy gyerekeit szerető anya hogy írhat, gondolhat ilyet? Kinek lenne így a legjobb? Szedd össze magad! Állj ki a gyenrekeidért és magadért! Nagyon remélem, hogy te is és a párod is észhez tér! Jelentkezz kérlek!
2014. ápr. 21. 23:34
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
szerintem valami mentális baja van... öngyilkosàggal zárni egy komplett beszélgetést mert nem ugy alakult ahogy szeretted volna... pfff és ilyenkor nem gondolsz a gyerekeidre?
2014. ápr. 21. 23:45
 29/40 anonim ***** válasza:
0%
Igazából most magadat sajnáltatod! ha te meghalsz kinek lesz jobb? csak neked! Szedd már össze magad, van két gyermeked, útban a harmadik, férfi nélkül is fel lehet nevelni a gyerekeket, engem elhagyott a párom mikor megtudta,hogy terhes vagyok (nem terveztük) eszembe sem jutott elvetetni a babát, az öngyilkosság meg pláne nem megoldás!
2014. ápr. 22. 07:53
 30/40 anonim ***** válasza:
73%
Én is csak azt tudom mondani,hogy szedd össze magad! Ugyanebben a helyzetben vagyok,csak nekem második babám és a férjemmel 5 éve együtt vagyunk. Egy védekezés nélküli alkalom után terhes lettem és úgy kifordult magából a párom,hogy rá sem ismertem. Van már egy tervezett gyerekünk,boldogok vagyunk/voltunk,de amiket mondott nekem,nagyon elgondolkodtatott... Az első reakciója az volt,hogy azonnal menjek orvoshoz,ne húzzam az időt,ő nem fog még egy gyereket nevelni,mérges és stb... Nagyon kedves,mit ne mondjak... Egy szót nem tudtam szólni,úgy ledöbbentem. Mintha nem is az az ember lett volna,akit megismertem. Ma már bocsánatot kért és azt mondta,hogy megbeszéljük,de mélyen elgondolkodtam. Megtartom a babát vele,vagy nélküle. Nem leszek lelki nyomorék azért,mert ő nem akarja. Erős leszek! Bármennyire is nehéz,de csak a kisfiamra koncentrálok és így nem temetkezek önsajnálatba. Van 2 gyereked!!!! Nem mondhatsz ilyet,hogy végzel magaddal,térj már észhez! Mindig van kiút,mindig!
2014. ápr. 22. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!