Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?
Kérdező!
A válasz benned már adott. Te már tudod, milyen elvenni egy életet, ráadásul szeretnéd a gyermekedet. A kérdés innentől nem kérdés.
Az viszont annál inkább az, hogy akarsz-e, tudsz-e olyan férfi(?) mellett élni, aki mindkét gyermekét a halálba küldené, ráadásul úgy, hogy fogalma sincsen, milyen érzés ezt megtenni a nőnek, aki állítólag szeret. Az abortusz a legnagyobb fájdalom neked. Aki szeret, és tudja, hogy a másiknak mi a szenvedés, az nem nyomja abba bele. Pláne nem mondvacsinált okokból. Mert ő még nem nőtt fel. Akkor téged se akarjon magához láncolni.
Ha tudok segíteni, írj!
Szerintem egyértelmű a válasz, te nem akarod elvetetni, igazából az anyagi lehetőségeid megvannak, szóval olyan nagy gond nincs.
Ha elveteted, előbb-utóbb úgy is rámegy a kapcsolat.
Viszont a jövőre nézve lenne egy tanácsom: NE fogamzásgátlóval védekezz Nyilván nálad nem működik, ha már kétszer teherbe estél mellette. Az orvost sem értem, hogy ha már egyszer teherbe estél, minek adott egy még gyengébb tablettát...
Mi a véleményem?
Az, hogy már az első abortusz után kidobtam volna a fenébe, mert nem bírnám elviselni a jelenlétét.
Tudhattad mire számíthatsz másodjára is, úgyhogy nem kellett volna neki megmondanod a 12. hétig és akkor kész.
De ha már így történt, akkor veszekedések árán is kibírnám a 12. hétig vagy befizetnék abortuszra de nem mennék el, azaz kijátszanám őt.
Ha megint megteszed akkor remélem megjön az eszed és keresel mast ehelyett a szívtelen ember helyett.
Erősnek kell lenned, és meg kell védened, mert cask rád számíthat. Még nem tud kiállni magáért.
Meg kell mentened a kis életét.
Harcra fel, győzni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!