Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szeretnem nagyon megtartani,...

Szeretnem nagyon megtartani, de a párom kategorikusan kijelentette hpgy ö meg erre nem áll készen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
ket gyermekem van már, nem ő az apukájuk, de szereti őket nagyon...egy évvel ezelőtt szintén teherbe estem, akkor is azt mondta vetessem el, megtettem, belevágva az ismeretlenbe, mert ezt kérte... Szörnyű lelkiállapotban vagyok azota is, nem telt el nap hogy ne gondoljak rá... Vágyom erre a kisbabára, nem akarom elvesziteni, minden körülményünk adott hogy feltudjuk nevelni , csak az a baja, hogy még nem tud felelősséget vállalni... Rettegek, hogy újra odakelljen mennem...van két gyönyörű gyermekem, a lelkem nem tudja feldolgozni, hogy elvegyek egy életet azért, mert ő még nem nőtt fel....kétségbe vagyok esve...segitsetek, vagy legalabb mondjàtok el a véleményeteket....

2014. ápr. 20. 13:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező!

A válasz benned már adott. Te már tudod, milyen elvenni egy életet, ráadásul szeretnéd a gyermekedet. A kérdés innentől nem kérdés.

Az viszont annál inkább az, hogy akarsz-e, tudsz-e olyan férfi(?) mellett élni, aki mindkét gyermekét a halálba küldené, ráadásul úgy, hogy fogalma sincsen, milyen érzés ezt megtenni a nőnek, aki állítólag szeret. Az abortusz a legnagyobb fájdalom neked. Aki szeret, és tudja, hogy a másiknak mi a szenvedés, az nem nyomja abba bele. Pláne nem mondvacsinált okokból. Mert ő még nem nőtt fel. Akkor téged se akarjon magához láncolni.

Ha tudok segíteni, írj!

2014. ápr. 20. 16:08
 12/40 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon drukkolok neked!
2014. ápr. 20. 16:22
 13/40 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem egyértelmű a válasz, te nem akarod elvetetni, igazából az anyagi lehetőségeid megvannak, szóval olyan nagy gond nincs.

Ha elveteted, előbb-utóbb úgy is rámegy a kapcsolat.

Viszont a jövőre nézve lenne egy tanácsom: NE fogamzásgátlóval védekezz Nyilván nálad nem működik, ha már kétszer teherbe estél mellette. Az orvost sem értem, hogy ha már egyszer teherbe estél, minek adott egy még gyengébb tablettát...

2014. ápr. 20. 16:37
 14/40 anonim ***** válasza:
írd meg mit mondott!
2014. ápr. 20. 20:07
 15/40 A kérdező kommentje:
Elmondtam...röviden annyit, hogy elvettem az életcéljait és a terveit...
2014. ápr. 20. 21:01
 16/40 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Kérdező! 1. hozzászóló vagyok. Igazán sajnálom, hogy a párod így reagált. Téged azonban nagyon becsüllek a döntésedért. Boldog kis emberke fejlődik a szíved alatt, nagyon jó édesanyja vagy. A párodat pedig zárd ki valahogy az életedből. Tudom, hogy könnyű mondani, de nyilván nem közösek a céljaitok. Így nincs jövője egy kapcsolatnak. Kitartást!
2014. ápr. 20. 21:09
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
kedves.kerdezo! En irtam neked.hogy ne engedd magad masodjara abortuszra.kuldeni.. nagyon jol dontottel de most legyel eros mert.lehet probal szepen vagy netan csunyan az akaratat rad eroltetni ne engedd!!! Durva kiirnom de ez a ferfi toled semmi komolyat nem akar es nem szeret . Egy gyermek az csak egy gyermek marad a szemedben.orokke de egy.ilyen ferfi szerinted.kinek az alma?
2014. ápr. 20. 22:06
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, könnyű kívülállóként okoskodni, de ezek után remélem nem akarsz továbbra is ezzel az emberrel maradni.
2014. ápr. 20. 23:23
 19/40 anonim ***** válasza:
22%

Mi a véleményem?

Az, hogy már az első abortusz után kidobtam volna a fenébe, mert nem bírnám elviselni a jelenlétét.

Tudhattad mire számíthatsz másodjára is, úgyhogy nem kellett volna neki megmondanod a 12. hétig és akkor kész.

De ha már így történt, akkor veszekedések árán is kibírnám a 12. hétig vagy befizetnék abortuszra de nem mennék el, azaz kijátszanám őt.

Ha megint megteszed akkor remélem megjön az eszed és keresel mast ehelyett a szívtelen ember helyett.

2014. ápr. 21. 00:46
 20/40 anonim ***** válasza:
31%

Erősnek kell lenned, és meg kell védened, mert cask rád számíthat. Még nem tud kiállni magáért.

Meg kell mentened a kis életét.

Harcra fel, győzni kell!

2014. ápr. 21. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!